Új hozzászólás Aktív témák

  • Argos

    őstag

    LOGOUT blog

    Hát, nézd, ez ugye emberfüggő. Ki milyen típusú játékokat kedvel.
    Esetemben a release day óta fent van a játék a gépen. Eleinte orrba-szájba, azóta kisebb nagyobb megszakításokkal, de játszom vele.
    Ha, jön valami új content/frissítés/szezon, akkor pár napig, hétig aktívabban tolom.
    Ezt egyszer veszed meg és utána úgy és annyit játszol vele, amennyi neked tetszik (persze, ez másra játékra is igaz). Ellentétben egy RPG-vel, itt nem azon van a hangsúly, hogy végigvitted a storyline-t - ami egyébként szerintem a Diablo-ban kifejezetten remek, pláne az átvezető videók - és finish, itt akkor kezdődik. Mivel hack&slash, itt a farmolás a lényeg és mivel - "enyhe" jóindulattal - folyamatosan frissül és változik, még ha kis mértékben is, így addig nem ér véget, amíg le nem lövik a szervereket.

    Sose nyomtam kőkeményen, nem célom a leaderboard megmászása. Amikor van időm, kedvem akkor leülök 1-2 órára és gyilkolászok kicsit. Akkor lépek ki, amikor akarok, ha ki kell menni helyet csinálni még egy sörnek belefér, nem szól senki, ha csak 20 percem van, akkor annyi és azalatt is lehet haladni benne. Ha, esik valami f*sza új stuff örülök, ha megunom kilépek, olvasgatom kicsit a PH!-t, aztán mehet még pár kör. Haverokkal közbe TS vagy egy sorozat/film mellett elpötyörészek vele. Voltaképp leváltotta a pasziánszt. :P

    Ha nem célod a toplista - mert az viszont baromi egysíkú és monoton tud lenni -, hack&slash ellenére nagyon sokrétű játék. Sok karakter, sokféle játékstílussal / build-el játszható. És a játékmódok - rift, grift, bounty, story, acsi kergetés, season journey stb. - is eléggé változatosak.

    Nálam elő volt rendelve az alap és a kieg is, szóval 10 €-t szerintem megér.

    ...elmúlik...

Új hozzászólás Aktív témák