Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Na, emberek, én most untam meg ezt az egészet. Elegem van már, hogy semmit nem akar beadni a játék, ami kellene. Semmit. Nagy nehezen összehoztam a Firebird setet a Wizardomra, most már gond nélkül megy a T11, viszont a T13-hoz kellenének a legek is, amik nélkül hiába van DMG, egy-két találat után fekszek, ami roppant idegesítő.

    Sehol egy Unity (pedig abból kettő is kellene), se egy Aquila Cuirass, de legalább akkor a Halo of Arlyse gyűrűt adná, ám ehelyett mindig a másikat, a Halo of Karinit dobálja, már egy tucattal esett, de a másik az istennek sem jönne be.

    Aztán valamiért az Endless Walk setet sem akarja dobni, pedig sokkal jobb lenne, mint a Bastions of Will, ám eddig mindössze kétszer esett Traveller's Pledge amulett, de mindkétszer DEX volt rajta... legalább socketet adott volna bele, akkor áttekerem INT-re, de nem...

    Nem tudom, mit csinált a Blizzard a loot rendszerrel, de ez már nevetséges, hogy semmi nem akar esni T11-en. S6-ban TX-en csak úgy záporoztak a legek, tömve voltam alapanyaggal, most meg, amikor szükségem lenne rá - azt mondanom sem kell, hogy a Firebird setből is elég szar rollosak vannak eddig -, alig-alig esik valami.

    Nem állítom, hogy szándékosan szívat a játék, de azért kezd elfogyni a türelmem lassan. Így semmi értelme az egésznek. Egy-két órára idejutok, megyek pár riftet, összejön annyi mati, hogy egyszer-kétszer tudok pörgetni vagy Kadalánál pár cuccot venni, és ennyi. Semmi sem jön be. Már lassan egy hete. Nem tudok elmozdulni T11-ről, sokszor inkább visszaveszem TX-re, hogy gyorsabban haladjak, de az sem segít. Se a kockában nem jön össze semmi, se riftekben.

    A GR-ről ne is beszéljünk. Mentem pár GR50-t, mert kulcsom annyi van már, mint a szemét, de soha sem ad semmi használhatót a végén. Komolyan, olyan legek esnek ki a RG-ből, amit tucatszám találni máshol is. Bezzeg ami kell, azt nem adja be. Vicc ez az egész.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák