Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz proci985 #88905 üzenetére

    A te problémádra - amit én is átérzek.. - a megoldás a paragon rendszer halálát jelentené. S5-ben asszem olyan bruttó 2 hét után volt gearben jobb Multishot DH-m mint NS-ben, és simán farmoltam a T10-et és mentem már 50-60 körüli GR-eket vele. Ha nem xp-t akkor viszont mit farmoljunk hosszútávon..?

    Kénytelen a blizzard valahogy "jutalmazni" azt aki dedikáltan sokat játszik, valahol meg kell legyen az eredménye. Én élem az életem és mellette esténként meg hétvégén azért tolok bele órát rendesen. Ez kb 1000+ paragonra elég. Akkor mi a jutalma annak aki in-game éli az életet (és nem botol!) és tényleg összefarmolt már 1300+ paragont..?

    Ahogy skálázódik fölfelé a GR (ugye S4-ben a 70-75 volt a rutin és mondjuk olyan 85+ -okat már xpztek.., most S5-ben már 85-95 a rutin féltáv 8-10 perc és 100+ -on mennek az xp runok..) - szóva ezzel csak egyre nő a szakadék a hobbigamer meg a progamer között. Nekem se tetszik annyira de tökre megértem hogy most ez a trendi. Most a paragon szint a mérce. Az össz játékóra meg az eddig kifarmolni max gold mutatók valahogy nincsenek úgy az arcunkba tolva, de a p level az (elvileg) azért tiszteletet parancsol még mindig..

    Persze van tehetséges 800-as is meg igazibalf* 1200-as is láttunk már pubon tevékenykedni, szal ez sem teljesen mérvadó. Summa: nincs más eszköze egyelőre a Blizzardnak hogy respektálja az elvakultakat. Paragon van. És a paragonnal +stat van, és már el is húzott az élmezőny..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák