Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz kökény #83709 üzenetére

    Dadan: igen, en is igy gondoltam es igy is van a 2 fegyom, 10% volt bent nem LPH, 4P-re van hangolva az Elmu monkom.. es meg igy is laggoltunk de leveszem az area dmg-et majd..

    kokeny: nalunk a kinek-mi-a-kedvence preferencia felulirja a dolgokat. konkretan a 65 az nalunk is kb a speedfarm kategoria, tulkeppen barmelyik felallasban.. problem, hogy nalunk van a dexes (monk) meg a str-es (barb) vonal. magyaran nekem meg cadinak van monkunk (sup, sss, static meg swk) es Robi + Attis mozog barbar fronton (sup es hota is van nekik). Ehhez jon meg a tobbi klantag ahol van meg hota, 2 kopi WD, 1 DH, stb, szal van paltetta.

    xp-re majdnem mindegy, rekord dontogetesre meg egyelore meg keressuk az optimalisat.. A 2 sup mellett az swk + static brutalis dps-nek tunik, de ha ugy fog laggolni mint tegnap akkor ez ugyanaz nalam mint a WD, parkolopalya lesz mert ez igy jatszhatatlan.. A hota + swk volt eddig meg a legjobb felallas..

    Gondolkozunk a static + hotan is, de a palm nagyon sok idot megsporol, egyelore en nem latom hogyan lehet azt uberelni dps-ben.. nem mindegy hogy egyesevel leutsz 130 mobot egy placcon vagy leutsz 4-et es viszi a maradek 126-ot na..

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák