Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok. Kellene egy kis segítség a barbárommal kapcsolatban. A korábban adott ötletek, meg a játék közben kapott tanácsok alapján eszközöltem pár módosítást rajta, így lassan kezd formát ölteni. Épp tegnap sikerült egy GR40-et lenyomni, viszonylag simán, azonban T9 alatt még mindig szenvedek, mintha nem lenne elég a karakterem védelme.

    A képet a GR40 RG harc alatt lőttem, ezen látszik, milyen statjaim vannak harc közben buffokkal. Nekem ez így elsőre nem tűnik rossznak, mégis valamiért T9 alatt továbbra sem tudok Bountykat nyomni, mert elég hirtelen veszítem el a HP-t egy-egy elit vagy bossfight alatt.

    Kérdés: Mit tudnék tenni, hogy valamivel nagyobb védelmem legyen? A sebzést sem ártana mondjuk növelni, mert még mindig nem tudtam a Slayer achit megszerezni, hiába tudok T8 alatt riftezni viszonylag könnyen, 5 perc alatt esélyem sincs végigmenni rajta... pedig jó lenne már ez az achi... :)

    Köszi előre is a segítséget. :R

    Ui.: Ezekből a Bul-Kathos kardokból hogy lehetne végre ancit szerezni? Már vagy két tucatnyi esett és mellette ugyanennyit készítettem Cube-bal, mégsem adja be... :(

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák