Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz proci985 #497 üzenetére

    Először is, elnézést, hogy ilyen régi hsz-re válaszolok, de így logikus :D

    "Gothmog: sokra nem fogsz menni. mármint lehet, hogy igen, de nyögvenyelős és lassú lesz. [...] lehet menni ah nélkül, de nagyon nehéz. [...] A1 ok, A2 féligmeddig a nerfek óta, A3-A4et még nerfelni kell egy ideig, hogy magatalálósan, elfogadható időn belül esélyes legyen."

    Szóval, mondhatni valóban lassú volt, bár nyögvenyelősnek nem mondanám, mert kifejezetten élveztem az Act1-es farmolást (1.05 óta pláne), így nem volt teher, de tegnap végre kíváncsiságból átmerészkedtem a maga találós monkommal Inferno Act3-ba, és legnagyobb meglepetésemre Ghom legyűréséig simán, behalás nélkül elmentem azért vele. Persze Ghom után durvul majd egy sort az Act3, így lehet, hogy lesz még egy kis farmolás mielőtt továbbmennék (biztos tudnék haladni tovább jelenleg is, de nem szeretem, amikor folyamatosan esik/kel a karakterem :) )

    Egyébként az idézett hozzászólás óta kb. 30 órányi Act1 farmolgatás kellett ahhoz (illetve elegendő volt ahhoz), hogy Act3 első harmadára/felére simán haladósan életképes legyek.
    Előzmények: kb. egy hónapja átmerészkedtem már egyszer Act3-ba, de akkor már a jelzőtüzes küldetésnél behaltam párszor az eliteknél, így azon alkalommal tovább nem merészkedtem, és mostanáig nem is mertem visszatérni.

    Linkelem a karaktert, de csak szólok, hogy felszerelést hiába kritizáltok/adtok tanácsot, hogy mit mire, csak abból élek, amit magam találok :DDD (Bár a következő monkom már keményen fog AH-zni - kíváncsi vagyok, mennyivel lesz majd könnyebb így... gyanítom, fényévekkel... :D )

    Iskander

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák