Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz Vistaboy #78899 üzenetére

    hat igen invokeer sajnos eleg felejtos... persze ha nincs mas...amit valtoztatnek:
    kesztyure tekernek crit dmg-t
    nadragot levennem / bolas + rapid fire-t hatraltatja nem is kicsit, es igazan strafe-re jo mert raint keveset nyomsz nataya nelkul
    bracerre tekernek element sebzest
    fegyon nem tudom, hogy a socket mar tekert, ha nem akkor vit helyett dexet
    ovon evasive fire helyett valami hasznalatban levot
    cipore armor helyett szinten valami hasznalatban levo skillt

    DH torekeny marad mindenhogy, a lenyege, hogy mire odaernenek hozzad mar szagoljak az ibolyat (regen, armor masodlagos a dmg-el szemben...csak a kesztyu+bracer tekeressel szerintem 30-40%+dmg-ed lenne/lesz)...ha meg odaernek smoke screen, vagy vault (smoke hc-n hasznos, mert kihoz a benitasokbol), ill. marked of death-t hasznalok meg...passzivakat passzolom, hogy mit kene (altalaban kinezek egy buildet, es azt finomitgatom...invokeerhez nincs tippem, ill. a sok secondaryhoz)

    amugy pub-ot nem tudom miert zarod ki...nekem eddig kb egy ember kezdett el magyarazni, hogy bunkon jatszom, hogy a ww barbarral leolom a monsterek 90%-at, a maradek 10%-ot meg neki kell, meghogy nem osztom meg a tobbiekkel a droppot (holott en voltam az egyetlen aki a hasznalhato cuccokat felajanlotta...valoban nem dobtam ki alapban, mert egyreszt keves a material, masreszt utalom mikor televan a kep "batman" fenyaradattal) ...gondolom azt gondolta, hogy lvl700 korul mar en leszek a mikulas.

    en is napi 1-2 orat jatszok...inkabb kettot... (hetvegen ha cenzura engedi, akkor tobbet), de egyedul szinte csak griftet...pl. publicon hasznos a bounty, mert altalaban (legalabbis T6-on) splittelve toljak, es igy toredeke alatt osszehozunk egy cash-t + rifthez key-t. Megkockaztatom szezon HC-n megerne T6-ra felmenned, mert ha van egy-ket ringlispir barbar, akkor neked csak a lotot kell szedned utannuk (ugy sem ered utol oket), persze ez nem szorakoztato, de 4-5 rift utan konnyen lehet, hogy T6 kompatibilis lennel.

    griftet probald ki szerintem...T3-on sajna meg eleg vacak a drop.

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák