Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz KubanitoS #70137 üzenetére

    Hat en nem dobom rad az elso kovet, mert enis.. eleinte utaltam foleg az igen aktiv rapid fire build utan, de aztan egykettore megkedveltem, es manapsag szabalyosan at kell allitanom az agyam amikor nem DHzom hogy oke most mozogni kell, utni kell stb.. mondhatjuk hogy kenyelmes az M6, de inkabb ugy fogalmaznek hogy elegans jatekstilus.. :K szerintem a DH pontosan az kell legyen ami ma.. szepen range-rol, stilusosan, konnyedd kitero mozdulatokkal, csapdakkal, turetekkel es nehany kis pettel leadja a magas dps-t.

    Mondjuk ezen a vonalon hosszan el tudnek indulni, izlesek es pofonok, de pl alapvetoen a monkkal sincs bajom, oke a dps monki nehez ugy de pl a support monk nalam nem veri ki a biztositekot.. mert ugye van egy karakter aki dps-t ugyan nem hoz de van annyira hasznos es buffol annyit a partin hogy boven raszolgal a bizalomra.. berant, stunnol, eleszt, aurat ad.. oke, a monk legyen ilyen..

    Ellenben az ugralos barbar es a raekoros vonatos szerintem a vilag szegyene.. :( nekemszamomra a barbar az nem milyen.. az ordit kettot, felfrenzizi az AS-t es szennehotazza a terkepet vegigberzibe.. ;] vagy porogforog max.. minden mas csak szemfenyvesztes..

    Az intes kasztokat nem ismerem de ott keves panaszt hallok a bennfentesektol hogy hat a wizz vagy a wd az nem ilyen kene legyen.. marmint ugy osszkepre meg jatekstilusra..

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák