Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz wukodlak #70125 üzenetére

    Korai meg ebbol a datamine-bol tippelgetni. az biztos hogy mai formajaban nem teljesen marad meg az M6, de fontos reszlet hogy mit mondtak errol a Blizzardosok a Blizconon.. nem azt mondtak hogy az M6 tok OP es azonnal nerfelni kell.. azt se mondtak hogy problema hogy pl a senrty-t nem lehet leutni.. azt mondtak hogy ez a jatekmod, a tobbihez viszonyitva tul passziv. Arra akarjak sarkallni a DH-kat hogy legyenek aktivabbak, tehat hogy mi magunk is lovoldozzunk tobbet. Mert pl a cold build ma tenyleg arro lszol hogy leteszel 4 sentry-t es idonkent "hogy fagyasszak is" jeleggel elnyomsz 1-1 frost arrowt a semmibe..

    Ennelfogva tobb megoldas is szoba johet.. a pesszimista verzio lehet az hogy le tudod rakni a sentry-t de azok csak akkor fognak spendert loni amikor te is ellovod.. oke, akkor majd meg kell oldani a hatred potlast es minden M6 DH arra fog ramenni hogy kvazi chanellingben tudja tolni a cluster arrowt es akkor majd a lerakott 2-3-4-5 snetry is ugyanabban a tempoban fog loni es teljesen at fog rendezodni a a bizonyos AS breakpoint..

    A kicsit optimistabb verzio hogy ehhez alapvetoen nem nyulnak, de behoznak egy gyurut, ami azt fogja tudni hogy ha te losz akkor a sentry is lo (esetleg plusszban amellett amitt amugy is lone..) es akkor meg durvabb lesz az M6, de annak feltetel a gyuru meglete (tehat SoJ pl buko..) ES hogy te magad is lovoldozz..

    Mellesleg minden patch alkalmaval valahogyan atalakul a jatek kepe, es szokott nehezedni is, ugyogy elsore nem annyira felhaborito hogy meg tovabb buffolnak pl az M6 buildet.. lehet kelleni is fog ki tudja..

    p.s.: mondjuk aki LGT DH-val probalkozik ma szolo GR-t nyomni vagy akar egy negyes parti hasznos tagja lenni az megerosithet hogy pl az a build (es az ugyanugy M6-nak szamit..) minden csak nem passziv. Hat ott ugy kell tolni a zelementalt hogy kettereped a krosszbo gecc.. :Y

    Szoval hogy mi passziv jatekstilus az eleg szubjektiv, kedves Blizz..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák