Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    A Blizzconon a lead designer csavo maga mondta hogy idonkent nekik is leesik az alluk hogy azokbol az itemekbol es skillekbol amiket ok kitalalnak milyen iszonyat jo buildek szuletnek. Azt ok nem almodjak meg elore az a playerek kreativitasan mulik hogy adott anyagbol mit lehet kihozni..

    Ugyhogy szerintem jo a PTR teszt mert ha az nem lenne akkor a blizzard meg inkabb vakon lenne pl balance tekinteteben. Gondoljatok bele, az multkori PTR-en bent volt a crushing blow - nagy kedvencunk D2-bol ami utesenkent negyedeli a mobok hp-jat amig le nem konvergal szinte a nullahoz ahol mar nem a CB hat hanem a sima bevitt dmg vegul lehiteli a mobot.. - na az annyira brutalis volt hogy siman kivettek az egesz cuccot mert lattak mi megy ptr-en..

    Vagy masik kedvenc peldam a mostani kis goldfarmolos build.. Megalkottak a goldos gemmet, az avarice band gyurut (pickup radius goldra..) meg a goldwrap ovet (armort ad goldra..) meg a custerian bracert ami meg a felvett gold alapjan plusz xp-t ad.. de nem biztos hogy amikor ezeket a cuccokat kulon-kulon megdizajnoltak akkor ok azt elore osszekombinaltak fejben hogy basszus az a player aki ezt egyszerre felveszi a kb full halhatatlansagban fogja vegigtarolni a T6-os riftet es orankent 350 M goldt meg XP-t fog tudni farmolni szoloban.. de mondjuk az se biztos hogy nekik elore megvolt az "papiron" hogy a raekoros + vile wardos + ignore pain-es ovvel ellatott barbar lesz majd amelyik kepes lesz 50-es GR-t nyomni.. ez "rajtunk" mult.. csak a targyak voltak adottak..

    Szoval kell a PTR (mondom en aki lusta voltam valaha is kiprobalni :DDD ) de itt nem csak arrol van szo hogy ingyen teszt.. egy csomo embernek aki mar halalosan unja a mostani tartalmat a PTR hoz majd egy kis szint az eletebe. Mellesleg a PTR nem kotelezo, szoval ha mindenki olyan lusta volna mint en, akkor nulla darab ingyenteszter lenne..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák