- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgo
tag
Valahol itt olvastam ,hogy meg lehet nézni ha egy tárgyat (sapka ) meg szeretnék venni mennyivel fog változni a tulajdonságaim , hogy lehetséges mert nem találom?
-
Cyberbeni
addikt
Eddigi legjobb gyűrűm:
[link]
(háromból) -
radi8tor
MODERÁTOR
Azt már meg tudjátok mondani, hogy mennyit sebez a Hellfire?
Cyberbeni: mennyi a DPS-ed a karakterrel? (gondolom annak valamennyi százaléka a Hellfire)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
drk88
senior tag
Régen adtam el ennyiért rare armort:
-
Zoona
aktív tag
Én ma vagy 15x voltam lent az ACT3 kulcsért, illetve jópárszor a receptért is, de semmi:S Pedig végre sikerült összeraknom a pörgős barbár buildemet íhy nagyon jól jönne az a 35% plusz xp-s gyűrű de wááááá:S lassan agybajt kapok
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
az über bossok hány százalékkal dobják kb az amulett alkatrészeket? mert eddig sajnos 2ből egyszer se dobtak semmit 5ös nv-al és mp lvl3-al csináltam mind a kétszer
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Sirandrish
legenda
Bonus item!
Semmi extra..
Ha épp a barnára adja be a gép akkor két barnát kapsz..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Huma
addikt
válasz Sirandrish #6618 üzenetére
Szóval egyszerre két legendary és semmi extra. Értem.
Mondjuk egyik sem ér semmit sem. Pont mint a tegnap talált öt másik.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Sirandrish
legenda
Úgy értettem a semmi extrát hogy nem bug vagy nem egyedi és megismételhetetlen a dolog
Természetesen nem túl gyakori jelenségEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Helmoras
őstag
ez buff nélkül, rádobom a healt felmegy 74k ra, a won kim lau 24+ % os sebzésével már 90k + az aura alapból tol még 24% ot ez már 110k+ de mivel ekkora aspdvel simán fent tartom a spameléssel 48% oson az már 130k + illetve a vakitással még 30 % dmget kapnak 3 secig, szal nem egyáltalán nem lassu, a tényleges dps em olyan 400k-450k körül mozog ha csapok valamit.
-
DeckardCain
senior tag
Elmúlt 1 nap mérlege...
7 legend 1 set...
Mind brimstone kategóriás szar... Nesze neked legend buff meg drop buff........ -
sith7
nagyúr
válasz DeckardCain #6628 üzenetére
de nem mondhatod nem esett neked legend ...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
grex4
aktív tag
Witch Doktorok, Másnak is feltűnt pár módosítás amit nem jeleztek a patch notesba?
Spirit Walk alatt iszonyatosan letudnak sebezni, régen megse éreztem.
Csapattárs Mana woodoo-ja ból én nem kapok manaregent.Act2-es keywardennel első nap óta gáz van, másnak is befagy 1 hp-n?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Dadan01
senior tag
válasz Sirandrish #6618 üzenetére
A bonus item csak trash mobokra él, az elit/champ dögöknek valor van. Azért eshetett két legendás, mert amikor kiesik egy tárgy, "dob" a szerver. hogy legendás-6stat-5stat-stb-stb ebben a sorrendben, majd a köv esett tárgyra is és így tovább. Ebben az esetben az a picuri esély két tárgyon is bejött, ez a lottóötös
-
vendingo
veterán
Spirit walkba most se illetve korábban se tudtak sebezni!
Ha jól tudom a mana wodooból eddig se járt semmi!Nekem egyvalami tűnt fel patch óta, hogy levették a sebzését a zombitoronynak, viszont csökkentették a cd-t is rajta. Eddig simán tudtam 1-4-1.5 millás criteket vele, most meg max 1-1.2M-et critel.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Sárpac
nagyúr
-
mikromanus
veterán
Az nem patch függő. Ha érzékeny a builded/karaktered a reflectre akkor véletlen majd' mindig az volt eddig is. Azóta van nálam ritkábban, hogy a életszívás miatt már nem sebez annyita mennyit visszatöltök. Biztos véletlen
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
whitezo88
nagyúr
válasz DeckardCain #6628 üzenetére
nekem is esett 2 napja Legendary Spear, bár 1Mnál többet nem nagyon ér sajnos. Empyrean Messenger.
Amúgy nagyon lementek az árak.. tegnap vettem két 1H crossbowt mind2 legendary és 900 meg 950 dpsesek. 150 meg 200 volt asszem. -
Mrdevil
addikt
válasz Sirandrish #6640 üzenetére
Egyedül követővel?..... Na ilyet is ritkán látok tőled.
De jól összehúztad őket.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #6640 üzenetére
Gondolom csak minimálisan rezgett meg a life pötty tartalma
Látom soloban beüzemelted a csicskát. Hasznos ám az is, ha kiválasztod a skilljeitBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz Mrdevil #6642 üzenetére
Követőnek 200 a DPS-e viszont ad 22% MF-et
mikromanus A csicska MF gearben van...1 mobot nem tud még csak megsebezni se
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #6644 üzenetére
Fegyver és str only cuccok (+esetleg némi vita és mf) elégségesek neki a durva sebzésnövekedéshez. Van fegyverből is ócska sok MF-es. Vagy az már megvan neki?
A skillek sebzéstől függetlenül jók. Néha hajlamos healelni ha hagyod. Persze ha nincs beállítva akkro csak úgy elvan magában, nem?Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #6644 üzenetére
vegyél beki bagóért valami tescos, nagy dpses fegyót és máris tud valamit segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
donsimon72
tag
Sziasztok! parti játék mellé mit ajánlatok a cset mellé ,hogy beszélni is lehessen egymással,persze tapasztaltak alapján ami nem zavar be a diabloba??
-
Gorneck
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #6645 üzenetére
jaja..ilyenje van neki még régről
VIT+MF..mindenén az van
whitezo88 Már olyan rég vannak rajta ezek a cuccok hogy nem is engedné lecserélni
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest