Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz DjDanee87 #63292 üzenetére

    Ha az affix skálázása módosul (milyen értékeket vesz fel), akkor az visszamenőleges. Ha új affix kerül be, vagy kivesznek valamit, akkor az csak az új itemekre vonatkozik.
    Példa1: a LoH és life regen értékeket veszettül felhúzzák az itemeken. Egy ringen ha van LoH most mondjuk 1400, akkor az a 2.1-ben lesz vagy 5600. Nem csak az újakon, hanem a meglévőeket is újrarollolja. A Moonlight Ward arcane skill damage bónusza növekszik. Annak is magasabb lesz a meglévőeken is a skill damja.
    Példa 2: Leoric koronán nem lesz area damage. A mostaniakon marad, az újakon nem rollol. Knives övön nem lesz fan of knives skillbónusz. Helyette lesz ütésenként adott eséllyel fan of knives effekt minden kasztnál. Csak az új itemeken lesz az ütés effekt. A régieken marad a 40-50% skill dam.

    Ha új nagyobb patch kerül be, ami gyökeresen átalakítja az alapokat, akkro szokták különválasztani minden szinten a régi és új itemeket (pl az 1.0.8-as régieket és a 2.0-s újakat. Meg korábban a legendary affix buffok előttieket és utániakat). Az ilyen "szétválasztott itemeken nem számít azonosnak már az azonos nevű régi és új item. A régi SoJ és az új SoJ viselhető egyszerre. Régi set item nem egészíti ki az új setet (nem adja a kettes-3-4-5-6 db bónuszt +1 itemként).

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák