Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz granini #63103 üzenetére

    A hammer jó móka... Sajna erre is igaz, mint a többi barbár buildre, hogy T5-6 körül más sok védelem kell. Vagy ügyeskedés. Immo settel lekötöd pár slotod, unity meg olyan "izé". Meg nincs is erő stattal. Mindenesetre lehet beáldozok ezt-azt, mert idegesített legutóbb mikor T6-on teszteltem, hogy elkentek.
    Ami működhet minden nehézségen, de nem olyan OP (vagy szórakoztató, vag yidegesítő kategória):
    - fire spear - ranged barbi: a 300-as nagyon OP. Durván felülmúlja a kétkezeseket ha ebben a buildben használod. Emellé nem kell közvetlen érintkezned az ellennel, így tovább bírja. Csak picit fura. Keskeny sávban, de nagyon messzire is sebez. Szokni kell
    - boulder toss barbi: én csak speciális esetben használtam, mert a fury pótlás lassócska. 0cd sacrifice wd mellé a legerősebb sebző karakter szerintem (vagy az egyik legerősebb)
    - seismic barbi: szépen és nagyot sebez. Picit érzékeny arra ha a nakára kúsznak. Nem is olcsó. Cserébe jól működik kétkezes és egykezes fegyverekkel, fire, cold, vagy talán még physicalra gyúrva is. Aimmo set és pride sisak (vagy a speckó seismices fegyver) sokat lendít a használhatóságon. Fire ágon a legkönnyebb etetni a cinder miatt.
    - charge barbi: cd-s skillekkel, meg talán renddel, vagy valami alaptámadással teszteltem. Sok buffot kap a set a PTR-en (2.1-ben), de a korlátai maradnak. fehér mobra és tömegre kegyetlen jó, elitre esélytelen és lassú (kevés célpont)
    - rend barbi. Most ezzel kisérletezek, de csak PTR-en. Charge mellé is nagyon jó, de mással is az lesz. Speckó item nélkül sajna magas szinten így is csak kisérő. Fehér mobokra nagyon ott van. 2.1-ben még jobb lesz. A dzpla rendes itemmel elég jó lehet minden ellenre. Elut és guardianra sajna még mindig csak support nélküle (rengeteg HP tartaléka vn az ellennek. Megőszülsz mire meghal).

    Sajna aaz avalancha-hammer barbi eléggé meg lett nyesve az ava javítással. Egyébként nagyon durva volt. Mész, hammerezel és ömlik az ellenre a szikla ezzel párhuzamosan. Sajna most már nem olyan folyamatos az aprítás, mert van cd szépen az aván és nincs exploit.

    Valamiért a barbit én is hanyagoltam. Nagyon megragadtam egy-egy erősebb buildben és a kedvemre valókra nem esik item, vagy nagyon korlátosak. A többi kasztnál van muris és kevésbé "elterjedt" alternatíva (már a set miatt hanyagoltak).
    - cluster DH, PTR-re jön a késes (fan of knives) DH T6 képesre.
    - Fist of Heavens - fire crusa (mondjuk ennek azért megvan az Akkhan setje)
    - harangozó-holy monk (PTR-en fire monk). Szet nélkül. PTR-en úgy is muris. Élesben T3-4 körül megy. Egy-egy körre így is jó.
    - ügyeskedő wizard: tüzes lánccal és cold buildben (black ice, twister kombó. vagy meteor). Új rendszerben nem tudom mi lesz belőle, de lehet jókat kisérletezni. Már csak tohhnest kell halmoznom, hogy bírja a magaslatokat.
    No igen. A wd kiesett. Az ilyen. A zombifalas móka muris lehet, de a többi skillhez képest komolytalan (2-300% damage vs 4000%, vagy 1000+%, vagy 180%*15).

    (#63105) khirill
    Igen. Na és? Jön majd élesbe pár extra affix és módosítás ezen felül is minden kasztnak. csak az elérhető lesz mindenütt.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák