Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cray Tyler

    senior tag

    Holy crusaderem. Kiesett a cinder-maximus-andy visage-magefist kombó, csináltam melléjük egy fire-ös reapers wrapsot (18as lett), gondoltam megtekintem azt a fire buildet. Amulettet is áttekertem fire-re for sure.

    A linken látható holy felállásban t5 sima ügy, t4 faceroll. Úgy voltam vele, ha ez a teljesítmény tartható a fire builden is, akkor talán váltok. Nos, nem. A fire build nekem nem vált be, még csak megközelítőleg sem. A toughnessem (12 milla) és a HPm (470k) kb felére esett vissza, a sheet-dpsem (1,4 milla) a kétharmadára esett vissza. Így indultam el tesztelni. Kimegyek a grundra t4 act1 bounty, húúdeklafa 30 milla krittek!!!44 És kb ennyi a pozitívum, mert a karakter baromi lassan üt, és rettenetesen papír a holy gearhez képest...

    Holy-n fele-harmada idő alatt tolom le ugyanazt a bounty-t, mint fire-ön. Hiába üt nagyobbat látszólag a fire, a holy builden SOKKAL gyorsabban nyomja ki a dimidzset, és bárki bármit mond, a TF 3-4 millás(/mob) addicionális sebzései ütésenként, nos igenis sokat számítanak.

    További problémám ezzel az egész fire-gearrel, hogy olyan slotokba kényszerít fix itemeket (chest, kettyű, sapka), amik egyszerűen másra (item setekre) kellenek. A grandőr ring ugye alap sajnos minden gearben, két setet azért érdemes hordani, ha már van egy ilyen item, hogy stackelhessük a setbónuszokat. És ezt megöli a fire gear a fix itemek miatt. Nagyon hurka lett a karakterem így.

    Még azt fogom megpróbálni, ha esik 2 unity akkor junitizett kísérővel hátha áthidalható a papírsága.
    De perpill azt látom, hogy a holy build nekem sokkal inkább használható, a way-to-go pedig a pajzsdobálós frizbizős történet lesz. Ahhoz csak shieldet meg fegyvert kell cserélni.

    Ez a post nem azért íródott, hogy a holy buildet dicsérje, és a fire buildet lehúzza.
    Ez a post azért íródott, hogy rögzítsen egy tapasztalatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés