-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
A crit dmg-em nagyon kevés, azt kell valahogy feltolnom 300% környékére és máris jó leszek, de ehhez kellene egy normális amulett és egy gyűrű.
Nekem valamiért a Siesmic slam jobban bejön, mint a HoTA. Talán mert van range-e és nem kell futkorászni az elrohanó mobok után?
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
HC kariknál hogy oldották meg a greater riftezést?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
DaveNo1
veterán
Nagyon durva ez a perma akarat-holy shotgun crusader. Amellett, hogy durva support + dps, t5-ön (de t6-on is), kvázi halhatatlan vagyok. Csak 268 ezer hp-m van, de a 44 ezer armor + az iron skin mindentől megvéd, ezt tapasztalhatták akik velem rifteztek
You are not prepared.
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #60901 üzenetére
Ptr-en megnéztem a wizzardjaim és se az archon se a wave of force firewiz nincs kivégezve, sőt a wave glitches mozgás közbeni spammolása ptren simább animációt kapott.
Archon ha arcane akkor majd kell találni disi helyett vmit ami arra a 1x másodpercre jó amíg nem vagyok archonban, szerencsére a twister egész jó lett ... vagy váltok arcaneről bár a moonlightward tuningja csábító igaz arról semmi infó hogy élesbe is ez lesz, emlékszem a ros bétában is 30-40%arcane skill volt rajta azt élesben 25 lett.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
-
diegho
nagyúr
kis változás az a nyaki így megcsinálva több, mint 1 millió plusz critet adott! Most már 4M környékén critelek 3.7-4.3 között kb. A nagy kérdés az, hogy a fegyverből mit vegyek ki a socketnek? Úgy tapasztalom, hogy a life per fury spent nagyon hasznos (passzív skillbe is be tudom tenni később, de láttam egy videót erre a fegyóra épülő buildről és ott a vitality-t szedték ki), mivel gyakorlatilag folyamatosan a siesmic slam-et tolom, viszont, ha leszedem a vitality-t, akkor elég sokat esik a hp-m. Megoldás lenne még a legendary gyűrűbe critet tenni, de kell hozzá egy 2. legjobb zöld kő, hogy tudjam cserélni, olyanom meg még nem lesz egy darabig. Sapkába megpróbáltam critet tenni, de 4-szer egymás után is ugyanazt ajánlotta fel
-
noblem1983
senior tag
válasz diegho #60913 üzenetére
A kő csak egy ideig kevés. Aztán ha több karaktert tolsz akkor ez már nem lesz probléma. Ahogy az enyém áll Kull az ordító úgy T4-en tudok vele menni de a nyamvadt (SoJ)Stone of Jordan nélkül kevéske vagyok eliteknél nagyobb szinten.Meg egy kis toughness se jönne rosszul még. Kadala nénit meg látogasd meg ha összegyűlik pár száz shard a riftelésekből, biztos könnyen dob már olyan legendaryt is ami nem hiper de a sárgákat mindenképp lövi kesztyűnél és vállasnál kezd . Használj két egykezest. 1.4-es sebességű sárga kardok is dobnának rajtad. De ugyanúgy üss bele lyukat, a vitalityt máson hozd össze pl övön+life%-al és vállason.
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
diegho
nagyúr
válasz noblem1983 #60915 üzenetére
Két 1.4-es karddal - mindkettő legendary, de nem 70-esek - sokkal gyengébb voltam, mint ezzel a kétkezessel.
-
diegho
nagyúr
válasz noblem1983 #60924 üzenetére
Érdekes, mert a két legendary karddal haldokoltam ezzel az izével pedig két boss-t is megoldok egyszerre.
-
Rayner
őstag
válasz diegho #60926 üzenetére
Azurewrath + wildwood amíg nem esik jobb.
Azuba cold helyett tekerj socketet.amúgy a leg gyűrűd a legelső sárga drop veri amibe van str. csak chc-t tekersz rá és jobb is.
nadrágot is tudsz craftolni 2 soc-ot stb...sárga cuccba tekersz 4-5-öt ha nem jön be a roll akkor törés craft másikat.
nem érdemes tartogatni....ránézésre 1m goldból 400-500k dmg simán összerakható a karidra.
3-4 riftből meg esik 1000% olyan mi ezeknek upgrade
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Rayner #60929 üzenetére
Ha a helyedben lennék innék még1 sört inkább. Eh... maxos skill dam helyére socket??? naneee!!! Ez nem barbáros téma, hanem minimális ösztönszerű agyműködéssel is megadható válasz. As-ből socket, aztán jóvan. Ha nagyon makacsul idegenkedik a cold skillektől, akkor épp áttekerhető, de akkor inkább ne is üljön le diablo elé. Egy jó fegyvert szétgyalázni ilyesmivel? No, gratulálok!
Amúgy meg a seismices fegyver se rossz. Vagyis nem jó, de sockettel lehet csapatni vele elég jól a seismicet. Lehet így is megéri. Aztán később majd lecseréli jobbra.
(#60930) Gyuri27
"Az srt helyére kell tekerni a likat."
remélem csak gúnyolódsz![ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
hokuszla
senior tag
Valaki elmondaná nekem mi ez a fire-arcane wiz?
Mire jó és miért jobb, mint a fire?
Ugyan is csak arcane soj akar nekem esni, de fire wizre nincs szívem felrakni.
Miért jó az, ha 100+ fire helyett +60 fire, +40 arc van?
Homályt oszlass.10600k 16GB 1660s 5TB
-
Rayner
őstag
válasz mikromanus #60931 üzenetére
Ehh jah jó ötlet a sör
Egyébként tudom, hogy max eledam meg jó a fegyver, de ha semmi nem épül rá csak úgy van, akkor kvázi feleslegesen foglal 1 hasznos affixet. később ha arra épít akkor jó lehet, viszont azt látom, hogy jelenleg fogalma nincs milyen elemental damra gyúrjon. 2-1-1 arányban a Fire vezet
jó ok a Seismic Cold, de akkor inkább már Avalanche-t használnék.így rendben? vagy jön a shitstorm... várj addig bontok egy sört
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
No, tegnap végre - vagy 2500 shards után - meglett az EU szerveren is a Tiklandian sapka a WD-re.
Így, van egy T6 képes Trier az EU szerón,
és egy meglepetésre szintén T6 képes Trier az US szerveren.Sajnos, ezek annyiban gyengébbek egy fagyis wiznél, hogy a riftboss,és a főbossok nem maradnak nyugton, minden más viszont igen.
Ha valaki nézegetné a dps-t, azzal nagyon nem kell foglalkozni, hiszen ha az ellenfél egyáltalán nem mozog, akkor korlátlan idő van megölni, max. tovább tart valamivel, de jellemzően partyban megyek, ott meg lesz erősebb kari, aki nyugodtan teheti a dolgát[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Muton
addikt
válasz MrCsiT #60935 üzenetére
szép! kicsit meglep, hogy ha lenne egy jobb sapim (de 2000 bs után sincs) és finomítanék itt-ott, akkor kb mehetnék t6-ra...
szóval nincs más megoldás, írni kell az ügy érdekében: DearSantaKadala...Mikro: ezen a nyúlon röhögök már vagy 10 perce
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
CactuS
Arcképgyáros
A két pajzs közül szerintetek melyik éri meg jobban? Az 5-ösnek jobbak a statjai, a 6-os viszont eggyel többet pattan (A CHC majd még megy feljebb is, de ~ 25-ből ennyi lett)
Edit, közben rájöttem, hogy nem a BS skill van rajta, kicsit benézem.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
diegho
nagyúr
Rifteltem kb 2 órát, találtam kb 20 legendary-t, úgy döntöttem nem állok meg paragon 50-ig, ha az megvan cserélek felszerelést.
-
mikromanus
veterán
válasz Rayner #60934 üzenetére
Az azure coldos, a májtí seismices. Minek keverni? A seismices nem rollol elemi ág bónuszt, viszont van rajta 41% rcr seismicre, ami így azért annyira már nem drága (ha meg van cinder, akkor kb ócsómajdnemgenerator. Pride sisakkal még inkább az, de az nem is kell így). Azurehoz van egy rakat coldos skillrúna is. MAjd' minden komolyabb skillnél lehet választani. Ha meg nem coldost akar, akkor a helyében más fegyvert használnék. Felesleges elcseszni egy normális fegyvert ilyen ötletroham miatt. 2300 körüli dam elemi sebzés nélküli fegyveren tökátlag. Meg barbár nem nagyon használ ilyet. Akkor már inkább később silaria. Az 2600 körül van max rolloknál kb.
Seismic és avalancha nem opcionális csere skill. Egyik cd-s, azaz ritkán használható (fél percenként alapból), a másik fury spender aktív támadóskill. Amíg van fury, addig nagy területre nagyot sebez. A ww-hammer-spear kategóriába esik a seismic slam. (sisakon és csizmán rollolhat skilles affixként). Az avalancha chest és vállason rollolhat a cd-s sebző skillekkkel és a renddel. (úgy látszik a rendet support skillnek szánják és nem direkt sebző fő sebzőnek)Belinkelnéd az armorydat? Kiváncsi vagyok a barbárodra. Biztos hatékony és szórakoztató.
(#60942) Blaze_
Tegnap egy riftben esett T3-on 6 legendary. Gyorsan abba is hagytam. Olyan kiábrándító...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
diegho
nagyúr
válasz Blaze_ #60942 üzenetére
Mármint mi? Csináljak képet arról amit most 2 óra alatt találtam? Ez mind most esett, ha jól emlékszem 1 vagy 2 ment a kukába.
érdekes, hogy a kesztyűből is kettő jött, a kardból is és a vállasból is már megvolt egy ugyanolyan. Amit biztosan kukáztam egy spear és egy gyűrű.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz mikromanus #60945 üzenetére
ott a Btag-em az aláírásomban.
Egyébként nincs 70-es barbim, de az elején írtam is, hogy csak theory mivel nincs barbim RoSban és nem is lesz amíg goat szimulátornak tervezi a blizz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest