Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Assdak #50295 üzenetére

    Osszefoglalom en is gyorsan.

    Szintek
    erdemes lesz felmenni level 70-re eloszor, es csak utana nekikezdeni Act V-nek, mert minden first killnek jobb eselye lesz legendet dobni, es nem mindegy hogy 62 vagy 70 vagy amikor megtalalod.

    Crafting
    minden materialbol lesz uj fajta level 70-re, es minden plan-t ujra meg kell talalni es tanitani. Igen, gold + material egyarant kelleni fog, es mindenkinek ki kell farmolni sajat maganak ezeket mert se megvenni se atadni nem lehet semmit. AH sem lesz..

    Itemek
    sokkal brutalisabb statok lesznek az uj cuccokon, raadasul ami 'majdnem jo' azt mostantol oda lehet vinni a Mystic-hez hogy 1 adott roll-t lecserelj rajta valami jobbra. Persze ehhez is kelleni fog crafting material is meg kis gold is.
    Realisan azt gondolom hogy a mostani loot 2.0-as cuccainkat is kicsit meg lehet majd misztikelni es az eleg kell legyen 70-ig meg 70 felett a kezdeti idoszakban, amig nem jon jobb loot / roll..

    AH bezaras
    amit Edge mond megfontolando, legalabbis ami epp esszel megfizetheto plan azt lehet erdemes beszerezni meg most. Semmi mast nincs ertelme felhalmozni, betarazni mert minden uj lesz. Nincs ertelme 50 millio goldert 6 chc-s mempot venni az utolso pillanatban mert 60-70 szint kozott fogjuk csak hordani, aztan mar nem lesz eleg eros. Raadasul tapasztalatok azt mutatjak hogy 60-rol 70-re kb 2-3 ora alatt fel lehet majd menni ha mondjuk Torment1-en birsz menni..

    Paragon pontok
    elvileg bizonyos dolgok at fognak skalazodni a mostanihoz kepes. Most pl +10% a max attack speed ami adhato. Lehet ez valtozni fog kieggel.. meglatjuk.

    Ez nyilvan csak hevenyeszett lista, uh ki lehet egesziteni nyugodtan mindenfele tovabbi infoval.. :)

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák