Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Cyberbeni #48927 üzenetére

    Ahaa értem, akkor az se jött be hogy esetleg számít hogy milyen set van rajtam, hogy kiessen a többi darabja. Thx
    Thrawn: thx
    Killerj: :DDD. Ami igaz az igaz, de amúgy próbálgatok én skilleket bizony és rendre azt veszem észre, hogyha kikisérletezek vmit és együtt partizok másik wizekkel akkor elkezdik koppintani a buildemet.
    De nálam oka van mit miért használok nem csak úgy hasraütés szerű a dolog. Arcane skilleket favorizálom,mert a bracerem ad 15% arcaneskillt, erre mit látok a partiba másik wiz is elkezd disintegragezni mert látja milyen jól aprítok chaos nexussal t6on, igen én igen, de nem jönnek rá hogy miért is.
    Múltkor mutattam milyen seven sint craftoltam, páran írták hogy minek meg stb. namost kérlekszépen az a seven sin annyi dpst és thougnest adott hogy betehettem egy apocos triumot és még mindig brutál dps maradt, 845kbuffed.
    Így a passzív sorom is átrendezhettem, nem kellet már a prodigy, betettem helyére astralt(amit ma váltani fogok dominancere), balklikkre meg egy ap generátort surge of powert ha netán kifutnék apból de az most jelenleg nagyon ritkán fordul elő. Bazi kényelmes így :-)
    Archon marad az elite killre pláne indokolt az említett arcane skill buff miatt.
    Szóval én próbálgatok dolgokat de mindig a gearhoz igazítom a buildem, sztem beláthatja bárki hogy jelenleg semmi értelme hogy meteorozzak vagy blizzardozzak.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák