Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz #13110016 #47903 üzenetére

    Nekem reverz, felveszem adja a statot, de rosszul írja :) .
    Majd kisimul.

    más: Kivégzett cmww-nek ha hiányzik a freeze: próba ezzel , egész jó (kivéve ha Edge is ott van, mert nincs időm meteorozni se :DDD ) .
    Kell hozzá a sok chc, meg apoc minél több (nálam ~60 és 29), így gyak folyamat meteor, néha kicsi primer, meg lassítás -icicle meg háttérben fagyaszt-, talán az AS csökkenést is elbírja, de 2,5 alatt kezd kicsit kevésbé folyékonnyá válni a téma, de legalább annál nagyobbat üt (ahogy Mikro is megmondta korábban :K ).
    LoH-ra gyakorlatilag T4-5 -től van igény néha, de ha kell, akkor nagyon (ehhez meg 1,5-2k LoH, 2,5+ AS nem árt), de a régi, állok a cuccba' és lesz*rom, a múlté, legalábbis wiznek.

    És a craft: /vállas, bracer/ hiró , vállasnál az említett bug 75 AR, 4% cost-redu az 58/6% helyett. Ezek kb 10-20-ból jöttek ki!
    Jja meg érdemes néha a vergődő AH-ba is benézni: a rajtam lévő gatya kemény 5m volt.
    Nincsennek kialakult árak, idióták sokszáz millákra raknak be -beidegződésből- sok mindent, de nem ritka a jó cucc (non- legacy Seven Sins vállasok, gatyák, fejesek), persze nagy csodát ne várjon senki, összeomlóban az egész :DDD .
    Sztem látva hogy mi és mennyi hullik(craftról nem is beszélve), néhány millánál többet nem szabad már költeni semmire -de leginkább csak craftra-.
    Kivéve, ha kupec vagy és rádrohadt pár milliárd G, akkor mellé vegyél még gemet meg recit -bár csak legacyt, ami viszont úgy néz ki, hogy non-legacy cuccot ad- :F .
    A topáz fl.sq valami 18k körül jár, mindez úgy, hogy 2-3 hét és marquisek esnek :Y ...bár gondolom ez lett a konvertibilis valuta átmenetileg, mert lehet egymásnak adni-venni (ha jól tudom). De miért pont a topáz? Ennyi elkeseredett -és golddal kitömött- ész nélküli vagy RoS-t megvenni nem szándékozó wiza van?

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák