Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Rayner #45754 üzenetére

    Hat kovezzetek meg de nekem csupa kellemes elmenyem van D3-rol.. en szerettem minden percet. Azt is amikor valag euroert kellett geart vasarolnom. Olyan volt mint vegigmenni a koruton a legjobb es vegigjarni a markas ruhaboltokat. (uristen!! Lany vagyok!!! :( )

    Szoval aruljatok mar el mi a saint szartol vagytok ilyen megkeseredettek.. Hat nem jo kriptazni? Uberezni? Kulonbozo karakterekkel es buildekkel vegigtolni a jatekot a legjobb haveroddal..? Megis mivel bantott meg titeket ennyire ez a jatek..? :U

    Soha ugy nem alltam fel a gep elol meg egy kiados farmolas utan hogy ez faraszto volt, elkeserito volt, kiabrandito, unalmas, monoton, sorolhatnam. Ezek szerint akkor csak en vagyok itt elhivatott D3 rajongo? Mert ha igen, akkor szerintem ne adjatok ki 9k forintot a kiegre, hanem keressetek magatoknak masik jatekot.

    Mindig csak a negativ szemlelet. Hogy ez mar nem is D3exp lesz hanem inkabb a D4 kene legyen. Remek. Arra pl nem is gondoltok, hogy a mai jatekok 98%-anal a keszitoknek meg csak lehetosege sincs hogy egy adott ponton egy patch vagy egy DLC kiadasa utan uj iranyt vegyenek. Hogy valami mas legyen, mint ami eddig volt (ami ezek szerint nektek nem volt se szep se jo.. )

    A D3 meg jellegenel fogva olyan hogy at lehet alakitani, meg lehet ujitani, lesznek benne uj dolgok. A lenyeg hogy mar elore le kell huzni. A drop szar lesz, esni kelni fogunk tormenten, amit eddig kifarmoltunk es megvettunk az meg szart se fog erni. Jesszusmaris. Vegiggondoltam mar valaki hogy az 1200 dps-es chd-s brutal rare kard, amit ugy siratunk az igazabol nullak es egyesek halmaza..? A BMW amit megveszel 15 millioert kitolod az autoszalonbol abban a pillanatban nem er tobbet 12-nel hasznaltan. Es az egy 2 tonnas, valos objektum.. joreggelt.. :N

    Amikor beletoltam a zsetont ebbe jatekba hogy legyen mp10-es gearem pontosan tudtam hogy egy adott ponton a jovoben ez majd valszeg semmit sem fog erni.. elkoltottem ugyanugy mint amikor valamilyen mas hobbira aldozok penzt. Valami olyan utan keseregtek barataim ami igazan sose volt a tietek.. ;)

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák