Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz proci985 #43856 üzenetére

    Jelenleg a "PTR" az mindössze egy butított RoS béta. Bedobták úgy ahogy volt összefércelve, a szembetűnő nagyobb bugokat kicsit elsikálták (gyakori lvl 61-esitem és 0 db 60-as drop). Így egyértelmű, hogy nem mehet élesbe:
    - nem számol XP-t 60-as szinttől, vagy nem jelzi
    - az MF és Crushing Blow "fel van függesztve", vagyis se nem rollolhat (hacsak nem legendary alap roll), se nem működik. Bár ez mf-nél lehet, hogy nem így van. Az MF és a legend drop meg "sokszoros", csak nem érződik mert a 300% helyett vagy 0%-kal futsz neki a harcnak.
    - a fegyverek és itemek nagyja értéktelen. Elméletileg se lehet jobb mint amit párezer goldért veszel most AH-ban. Mondjuk van pár slot amin érdekes kombó is lehet (skill dam és elemi dam rollokkal bracersen, vállason meg esetleg csizmán), de a többség így se meggyőző.
    - paragon pontból osztott cd nincs jelezve és nem is számít semmit.
    - a movement speedre ugyan rakható pont, csak minek? Itemmel együtt a max maradt 25%
    - nincs nehézség. A master is max a mostani nehézségek közepe.
    - nincs érdemi nehézségi szint bónusz: kaphatsz bonuszt a bountykra? Ez nagyon faja. Megyek is masterre. Ja, hogy az nincs PTR-en? Upsz.
    - a mobsűrűséget megszűntették az MP szintekkel együtt. Jó volt az úgy régen ahogy volt. Hát nem? :DDD
    - legendary craft esik dögivel (persze legendary item dropként jelzi a térképen). CSak hozzá való recept nem eshet
    - minden crafthoz DE kell. Azt tudták, hoyg a tome of secretet ki akarják nyírni, de azt nem hogy mit akarnak a helyére tenni? Veszett egy lusta bagázs. Craftolj flawless square kavicsokból DE-ért! Kösz Blizz!
    Komolyan mondom leültették a régiók leglustább és leginkább troll fejlesztőit egy kávészünetre és összedobták ennyi idő alatt a leggúnyosabb kicseszést amivel majd jól betömik a türelmetlen casualok és függők arcát? Csak mert ez véletlenül nem lehet ennyire szétcseszni a mostani álláshoz képest.
    Az egyetlen vicces és valameddig vonzó buli a Nemesis Bracers bug és a tömeges elit gyilkolászás, de ezt meg tuti ki fogják javítani. Lehetőleg minnél hamarabb. Ne szórakozzon olyan jól a sok gyökér tesztelő! ;]

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák