Új hozzászólás Aktív témák

  • Helmoras

    őstag

    válasz Rebourne #43848 üzenetére

    Nem kell csűrni csavarni amit írtam :) Csak azt írtam hogy szerintem mi fog jó eséllyel következni.

    De ha egy alapjáraton csalódott felhasználó vagy téged amúgy sem érint a kiegészítő téma. Mind emellett nem lesz játszhatatlan ha nem kapja meg az új endgame contentet ugyanúgy lehet játszani, csak kevsebb tartalommal

    Lehet hogy a sima alapjáték megkapja még a loot 2.0 részt és egy az egyben az lesz ami most a konzolos változat csak PC-s irányítással.(de a paragon 2-t már nem hiszem hisz az már a lvl 70-hez készül)
    Számomra furcsa lenne ha a két dolog párhuzamosan futna egymás mellett. Én a Blizzard helyében két kiszerelésben árulnám a kieget egy ilyen 8 ezer forint körüli upgradeként azoknak akiknek megvan már a játék, és 13 ért viszont már a kieggel együtt kizárólag pakkban lehetne megvenni a játékot, hisz így válik illetve hát próbál teljes játékká lenni.

    Abban igazad van hogy ez nem az a Diablo ami régen volt a kettő, de nem is kell összehasonlítani ez már más de ettől még jó tud lenni, volt benne sok ökörség lényegében tényleg félkészen lett kiadva stb, de ez már annyiszor ki lett tárgyalva, sokan szeretik ígyis sokan meg nem...

    Amennyit ebből a 2.0-ból én látok loot szempontjából, hogy túl könnyen lesz túl jó gear aztán a legendaryk speckó tulajdonságával elbohóckodik az ember, de valóban 3 hónapos tartalomnál nem nagyon van benne több, aztán persze erre jön a ladder a kemény magnak, de az már nem én leszek :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák