Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Gondolkoztam ezen hogy majd megszunik az AH, es akkor honnan lesz goldunk. Mert jelenleg meg a leghattekonyabban farmolok is kb 1 ora alatt ~ 800ezer - 1millio goldot birnak a foldrol felszedni.

    Aztan eszembe jutott D2, ahol a vendor idonkent 100ezer feletti goldot is adott 1-1 jo legendert - mikozben gold cap limit volt 99 millional, tehat aranyaiban a 99 millihoz a 100ezer nagyon sok penz, osszehasonlitva a mostani lehetseges tobbmilliard account goldot azzal a mondjuk 2-3000 golddal amit most a vendor barmiert is ajanl nekunk.

    Lehetseges hogy itt lesz egy olyan forras amire Blizzard ismet hangsulyt fektet. Ha jo aranyban csokkentik a kieg alatt a craftolas koltseget, es ahhoz ugyesen megnovelik a vendor altal adott osszeget 1-1 targyert akkor valoban nem fog hianyozni az AH - nekunk gamereknek - mint plusz gyors & egyszeru beveteli forras..

    Mert jelenleg az van hogy ha naponta csak 1 db legendary-t eladsz 1-2 millio goldert akkor kivaltottal 2 ora farmolast - ha csak az anyagi oldalat nezzuk.. Na ez majd nem lesz.. szal marad a vendor meg a player-player trade..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák