Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Lézerparaszt #37483 üzenetére

    Hi, elnezve a DH-dat nem hiszem hogy kene tartanom kiseloadast rola neked :) (meg nem is ebben a topikban..) de szerintem ne pazarolj el egy passziv slotot SS-re mert az nagyon csaloka skill. En csak addig hasznaltam mig el nem ertem az unbuff 100k-t anno, es te mar reeeeg tl vagy ezen.

    Az elso shot lehet hogy jo nagy critical-t fog utni (bar hozzateszem az SS a chance-t viszi fel 100%-ra nem a chd-t, szoval a sebzese nem lesz nagyobb, csak biztosan betalal crittel..) - de aztan azonnal visszaesik a kezdo 0% chc-ra. A Sharpshooternek ido kell hogy felskalazodjon, es az elso loves utan resetel.. ilyen mod suruseg mellett kb soha nem fogod jol kihasznalni, egyszeruen ertelmetlen, cserebe ott virit a karakterlapon egy igencsak hamis informaciot ado 450k dps..

    A critet nem szabad passzivbol felvinni, azt gearbol kell megoldani - es akkor a discipline visszatoltes is mukodni fog annak a passzivjaval..

    Namost ahhoz kepest hogy nem akartam viszont eleg komoly kiseloadast irtam vegul a DH-rol es a sharptshooter artalmas mellekhatasairol. De legalabb nem kerek erte most goldot :C

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák