Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz DjDanee87 #36540 üzenetére

    Fury ellátás szempontjából jobb a battle rage into the fray-jel. Yeti jobb az örökéletű módban. Talán nem tudod jelenleg folyamatosan tartani, de amíg van ellen és amíg az elit él, addig fennmarad simán. Más meg nem ellenfél, csak az elit, boss, meg warden. A revenge felesleges. Ha yeti megvan és van elég fury, akkor már így is bőven megvan a 100% chc a hammerra (39 itemből, 26 alap, passzívok, csicska és battle rage, 10% yeti, 10%OP ez 85%. 75 fury ha van, akkor már tuti crit. Talán a lövész csicska se kell. Így nyerhetsz AS+Armort a szöszin, csapatban meg mindegy, mert nincs csicska.)
    A revenge helyett jobb a rend élettöltéssel. Iszonyat brutális tank módot generál.

    Itemeken én a gatyát cserélném először. Egy inna, vagy egy rare sokkal jobb. Ninc sugyan LoH, de vagy AS-MS-t nyersz, vagy rare esetén veszett sok statpontot. Ha drágábbat veszel, akkor armort is. Str talán kevesebb lesz, de vita több és a két socketbe rubinnal az erőveszteség se jelentős.

    Egy leach még hasznos lehet, de ha így is bírod, akkor felesleges. Szerezhetsz fegyveren és passzívból is. Ha bírod a stresszt, akkro lehet cserélni az absorbot is valamelyik DPS passzívra, de védő skill is hasznos lehet (ez a mostani abszorb, vagy armor).

    (#36544) killerjohn
    "You pay the costs before you see the randomly generated enchanting options."
    ööö. Akkro fizetsz mielőtt látnád mit tudsz kihozni a rollal? Há' kapjákbe :DD
    Gondolom lezs majd leírás, hog yne pazaroljunk feleslegesen. Addig gyűjtögetés lesz nekem, míg nem lesz ilyesmi... ;)

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák