Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Gothmog #3392 üzenetére

    No, ma este nekikezdtem Inf Act2-nek, és el is vittem Magdi anyus legyakásáig. Egyrészt érezhetően keményebb, mint Act1 volt, másrészt nem olyan félelmetes, mint azt vártam.
    A szúnyogokat mindenesetre ugyanúgy utálom mint korábban. Naná, hogy három pakk elitet is azokból rakott be :DDD

    Azért nagyjából sima még haladás, bár az eliteket/ritkábbakat tovább kell csépelni, hogy megfeküdjenek. Egyszer meg is haltam, amikor egy elit pakk egy csapatnyi szúnyoggal és macskajancsival (illetve macskajancsinéval) vállvetve kezdett el buzizni.

    Ja igen, és mikor máskor rakja be a Crumbling Vaultot, ha nem most :W Naná, hogy esélyem sem volt időre teljesíteni.

    Persze, ha folytatódik a megszokott trend, akkor az Ancient Aquaducts után válik majd igazán húzóssá ez a fejezet. Lehet, hogy akkor szoknom kell majd az esést-kelést. :D

    Egy kérdés egyébként a monk tudorokhoz: Úgy látom, hogy a Seven Sided Strike-ot senki sem használja. Helyette vagy Foresight-os Deadly Reach-et látok (sebzésnövelés) vagy Faith in Light-os Blinding Flasht (szintén sebzésnövelés).
    Pedig az SSS a legutóbbi patch után elég jól sebez, és míg tart (kb. bő egy másodperc), addig sebezhetetlen is vagy és semmilyen hatás nem érvényesül rád (nem fagysz meg, nem zárnak börtönbe stb.), ráadásul ha egy lény ellen használod, akkor rajta üti be az összeset (Sudden Assaulttal kb. 2300% sebzést).

    Próbálta már más is, vagy csak nekem jön be ennyire ez a skill? (Nálam igen sokszor volt életmentő, a Serenityvel együtt)

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák