Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Jazz #33820 üzenetére

    Ja írtál 1-2 állítást ami vitatható, vagy irreleváns a felhasználók 99,99%-nak. A kezdő állítás pedig kiérdemli a troll matricát. Vagy angolosan a bullshit kategória (press the button!).

    Eladott DH: Ha valaki ilyen értékű karaktert felszerel, majd elad, az hü... Hűdemelegvan... :D Szóval az megfontolatlan és felelőtlen. Ha nem csak kivásárolná magának a legjobb itemeket, hanem a karaktert ki is próbálná, akkor azelőtt rájöhetett volna, hogy kevés a karakterhez vagy nem jön be neki a játékstílus, hogy rááldoz ennyi sok lóvét. A DH nem szar, hanem eltérő játék és irányításmódot jelent. Arról nem is beszélve, hogy bármennyi goldot és eurót el lehet költeni úgy, hogy a karakter végül életképtelen legyen. A WD a túlbuffolt 1-2 skilljével se jobb, max kényelmesebb jelenleg. Amúgy az említett játékos mennyi idő után találta rossznak a DH karakterét?

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák