Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz F-ECT$ #29378 üzenetére

    Van az 300 is, csak nem 3 mob-ból. ;] Azért az vicces mikor hadsereget gyepálsz, egy pillanatra leesik 5%-ra a hp-d, de egy 0.1sec alatt már megint maxon van.:)

    (#29379) kovsol: nagyon olcsó. nem tétel.

    (#29380) Chiller: egy fórum már csak ilyen. :)

    (#29399) Edge: ez van, ne vedd magadra. :) Meg én most raktam össze a karit, nem fél éve. Nyilván sokkal kisebb a költség.
    - időben nem éri meg. solo-ban. solo-ban a world top no.1. archon wiz-nek sem éri meg mp10-en menni. a parti az más. mp9 már túl lassú egy jobb monk vagy cm wiz társaságában. de ha gondolod lejöhetsz velünk act2 eliteket farmolni.
    - ügyesnek kell lenni. ha nincs cm wiz, és aládgyújtanak, plague, 3 sentry, frozen, reflect, és 3 mob, nem pedig egy horda amiből vég nélkül life steal-elhetnél, azért csak kimozdulsz. Ezt unbuff 400k ehp-val (és erre rájön a prism armor, meg archon) sem bírod ki. (tudom, mert ennyi van nekem is, de jó val nőni fog ha végre sikerül valami gosu bracert meg vállast craftolnom).
    - Persze, sok mindent kibír az archon, de vannak szituk amikor mozdulni kell. A probléma nem is az archon mód, mert szinte nem tudsz meghalni, hanem amikor le kell ütni 1 perc CD-t csupaszon mp10 partiban, de általában az se szokott problémát okozni. Tresh 1 hit. elite parti függő, de 20sec-ből tán meg van.
    - ami szép lenne az a 700k dps. de az már az a szint, ahol egy autó árának megfelelő euro-ért veszed a top10 zunipox-ot. és ez csak egy item.:) (na ez már beteg szerintem)

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák