Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz czpitti #23659 üzenetére

    WD elsősorban partiarc kari. Nulla cd-s kutya robbangatós builddel lehet viszonylag stabilan MPL10-en menni, de kb rosszabb, mint egy CM Wiz. Persze makrót is lehet használni...

    Macis Build (eredetihez képest már ez is annak variánsa)...2H fegyóval, de OHval is megoldható: [link], nekem a skorn az én gearemhez már rettentő lassú volt.

    Alapvetően 3 build ami közkedvelt, egyik Acidra (magas mpl-re sztem kifogy a szuflából), másik Macikra, harmadik Kutyákra épül, Überre is van még 1, de ritkán láttam ilyennel közlekedő WDt farmra...

    Amire érdemes odafigyelni, hogy a Mana megtartása/fenntartása igen necces, mert minden nagyobb DMG-et toló skillünk sok sok manába kerül.
    Én személy szerint szeretem ajánlani a Zuni set összeszedését. Az, hogy te mit hagysz ki belőle az rád van bízva, de az általa adott manaregen igen csak hasznos.
    Tovább a nagy DMG-et toló skillek mellé érdemes egy lowcost skillt is vinni.

    A gearem most kölcsön van adva...itt viszont meg tudod nézni.
    DPS azé nem olyan húúú de nagyon kiemelkedő, mert AS nálam nem nagyon játszik...a build/gear kb kompatibilis MPL10-re, de hogy tankoljak bárki előtt azon az szinten az nekem kicsit olyan mese habbal. Viszont egy jó partyba elég jó kis rombolást tudok csinálni...soloba biztos nem kínoznám magam...főleg, mert van egy erős Monkom.

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák