- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Továbbra sem értem a problémát,a hirtelen százezreket érő gearrel ugyanúgy tudsz farmolni mint korábban, a játék kezdete óta csak butítottak a játékon.Az egyedüli igazán kellemetlen dolog az IAS nerf volt,de az elfogadható,mindenen kötelező stat lenne,hogy legyen is valami értéke az adott cuccnak.
Amin panaszkodsz,az a Blizzard által adott keret a játéknak, mindenképpen lett volna valós pénzért kereskedés csak illegálisan, a customer supportjuk meg 24/168 állítgathatná vissza az ellopott/kifosztott accountokat.Ha ezt az alapvető rendszert kifogásolod,amiből sosem csináltak titkot,hogy így lesz,és sosem változtatnak rajta,akkor csak azt tudom kérdezni,hogy minek vetted meg ezt a játékot,de méginkább miért játszol még mindig vele,ha ennyire idegesít.Én szórakozni ülök le,na meg pénzt keresni,na de hogy itt dühöngjek a monitor előtt,annak mi értelme van?
Nyugati árakon egy kávé(kávézós-beülős hely) árából kijön 20 millió gold,amiből rare tárgyakból act 2 de még 3 ready karaktert tudsz csinálni,persze hogy kifizetik,nem hülye ott se senki,csak mondjuk 1500 eur egy minimálbér.
EA: It's in the crate!
-
pulcsi
tag
Megskubiztam a Torch 2 ot, ami jo volt benne diohoz kepest az az hogy kuldeteseknel kaphatok fegyot ha megcsinalom de itt is ugy dobalja a fegyvereket,targyakat mint a szemet, lehet az arusnal venni szintednek megfelelo fegyot es nem is szarok, van a palyakon kis mano vagy mi alldogall amivel tudod erositeni a targyakat penzert, a droppok se rosszak igaz 20. szintig nem kaptam nagyon durva targyat a monkomnak de egy csomo olyan targy volt ami mas kasztnak jo lett volna mintha dio lenne. A taska jo nagy 3om reszbol all 1 fegyver pancel 2 fozet tekercs 3 varazslatok. Ami rossz az a graf mar az 1 nel sem tetszett az animes graf, es ami baj hogy nem erzem az uteseket mint a dioban ahol azt erzem h egy isten vagyok mikor robbannak repulnek az ellenfelek.
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
persil
nagyúr
Próbálj meg legközelebb írásjeleket is használni és figyelni a helyesírásra, mert ez így szabályosan rontja a látást.(és megérteni is elég nehéz, hogy mit akarsz)
Amúgy én is próbáltam és pont az lett belőle, amire számítottam. Szép és jó, nem vitás, de a diablo-val még csak egy lapon említeni is bűncselekmény.
Egyszerűen az érződik rajta, hogy mindenben megpróbáltak többet, jobbat, hosszabbat, mint a diablo 3... Csak egyszerűen nem sikerült.
Egy cikkben azt olvastam, hogy "súlytalan". Na ez a tökéletes kifejezés.Remek játék... de ennyi és nem több.
"igaz 20. szintig nem kaptam nagyon durva targyat a monkomnak"
Nincs benne monk.
"Ami rossz az a graf mar az 1 nel sem tetszett az animes graf"
Nem rossz, sőt szép, csak teljesen más, rajzfilmes stílus. Animéhez meg semmi köze.
"es ami baj hogy nem erzem az uteseket"
Egyet értek teljesen.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
pulcsi
tag
Megpróbálok csak telefonon egy év mire beírnám, de rajta vagyok. Nekem a farkasos skilleket használó, kétkezes fószer a monk :-). Ja azt kihagytam hogy a skilleket nem tudom próbálgatni a pont osztogatás miatt, ez sem jött be. Nézzél meg egy japán mmot ilyen lesz a graf a bevezető videó is animés csak a már jól átvett amerika stílusban.
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
quex
tag
Nincs igazad. A játék végigjátszható bárki által külön befektetett pénz nélkül, feltéve ha szán rá elegendő időt. Ha valaki ezt sokalja, akkor játszon csak hell fokozat végéig, mert infernon is ugyan olyan a diablo, mint normal fokozaton, csak jobb felszerelés kell hozzá.
Az a baj, hogy te arra vágysz, hogy több millió ember közül a legjobb legyél idő és pénz ráfordítása nélkül. Ez nem fog menni. De ez ne is fusztráljon. Játsz és élvezd a játékot. Nem lehet mindenki mindenben a legjobb, ezt is meg kell tanulni.
De ha mégis arra arra vágysz, hogy idő és pénz ráfordítása nélkül te legyél a király, akkor menj vissza egy magasabb szintű karakterrel a normal act 1-re, nyissd meg public-ra és láss csodát...
[ Szerkesztve ]
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
Mr.Csizmás
titán
egy kérdés a nagy drop lopás-rablás közepette
börbinek offhandba ugyebár jó a kisebb dps, de jó statos fegyver. namármost, kb. milyen stat számít már jónak offhandnál? (van pár ilyesmire esélyes cuccom)
köszi
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mephi666
nagyúr
válasz radi8tor #1807 üzenetére
ja, 200feletti statok és/vagy critdam+socket+loh... kisebb stattal+dammal is adtam már el baltát, amin volt bőven loh+crit+sock (crit 100% )
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Agro
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1806 üzenetére
200+ str
socket
crit dama crit dam értelem szerüen minnél nagyobb annál többet ér. Alacsonyabb str-el is adtam már el, de azon 70%+ crit volt a socket melett.
Jó ha van rajta vit, de nem lesz eladhatóbb tőle.
Ami még sokat dob az árán ha mondjuk egy jó kis tőr vagy kard ias-al.
-
Mr.Csizmás
titán
jep, thx.
vagy 2 3-400as armor/str??? +chd vackom, majd otthon ránézek, ha jó, akkor felteszem ide.
-
Agro
senior tag
Ajánlom mindenkinek a the tormentort. Enchanternek kiválló és kb 50k-ért lehet venni AH-ban. Elég gyakran eltolja a képességét a fegyő és nagy tömegek ellen még hasznos is. Ugyanis fixen sebez a follower dps-től függetlenül (az értéket pontosan nem tudom). Tegnap vault of the assassinsban tesztelgettem. Egy kupac csontváznak levitte a HP-ját a felére.
Amúgy remélem, hogy egy késöbbi patchben kapnak valami boostot a followerek vagy valami hasznos legendary speckó cuccot. 10k dpstől már most is hasznosak, szerintem inferno act 1-et még végig is tudnák tolni
-
F-ECT$
titán
Ezen mi sebez fixen?
The Tormentor
* 2-Hand
Legendary Staff
* 680.8–1058.6
* Damage Per Second
(518-750)–(844-1367) Damage
1.00 Attacks per Second
+(87-306)–(203-707) Arcane Damage
+31-35% Damage
+208-239 Intelligence
Critical Hit Damage Increased by 112-120%
* Chance to charm enemies when you hit them.
+2 Random Magic Properties
Dive ever, work never.
-
mpierre
veterán
válasz thesound #1813 üzenetére
Kár act1-t simán viszi a csajszi, csak néha kell neki egy war cry, hogy bírja a gyűrődést.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Agro
senior tag
válasz thesound #1813 üzenetére
ja azt tudom, de DH-ként ez nekem nem nerf, mert ezzel egy időben a Perfectionist a 10% discipline költség csökkentés melett kap 10%-ot armorra és resistre. Ha nagyon nagy szükségem lesz armorra akkor berakom azt a steady aim helyett. Meg szerintem ez inkább balanceolás mint nerfelés.
-
mikromanus
veterán
Pedig épp a szöszinek van egy igen durva területre ható képessége/varázslata. Egyszer betalál és még párszor sebez az áldozatokon. Amúgy nem tudom a 10k jelzett DPS az enchantressnél mennyiben csak act1 kompatibilis. Amikor teszteltem volna régebben a WW buildet Act 2-ben sokszor ugyanúgy lecsapta előlem az ellent mint act 1-ben. Agresszív csajszi
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
persil
nagyúr
Szerintem nézd meg még egyszer, mert nekem a leírásból az jön le, hogy eleve azt bájolja, akit megütsz, ergo sebzés nélkül létre sem jön a dolog. Ha meg valamiért épp egy nagyobbat sikerült leverned a delikvensnek, akkor tűnhet úgy, mintha az effekt miatt sebződne.(pedig nem, szimplán csak megütötted a charm meg proccolódott)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MCGaiwer
addikt
ne haragudj, de lövésed sincs miről beszélsz. senki se teremt goldot valós pénzért, csak egy egyik játékostól vándorol át a gold egy másikhoz.
ha van nálad 10m nálam 10m, akkor a rendszerben mennyi van? 20m. ha én adok neked 500ftot 5m goldért, akkor nálad lesz 5m, nálam 15m. mennyi van a rendszerben? még mindig 20m.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
mikromanus
veterán
válasz MCGaiwer #1824 üzenetére
Persze ez is csak egyszerüsítés. Ha nem RMAH-ban ügyködsz hanem a goldosban, akkor minden tranzakció csökkenti az aktuális gold mennyiségét 15%-kal (mármint amivel üzleteltetek ketten). RMAH-ban a blizz/paypal nyúl le ugyanennyit csak ojróban...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Mr.Csizmás
titán
válasz mikromanus #1826 üzenetére
+1eur tranzakciós költség a bevételből.
btw. goldos téma: a fekete goldkereskedelem mit okoz?? defláció?
-
priti
addikt
A probléma az, hogy nagyban, milliárdszámra szívják ki a goldot a rendszerből túlárazott itemekkel olyan emberek akiknek nincs szükségük a goldra és azt csak pénzért hajlandóak viszatenni a rendszerbe, amiben emiatt elfogy a gold.
Csak azért adnak el itemet, hogy aztán a goldot valós pénzért kínálják csak a gond az, hogy a valós pénzért vásárolt gold mennyisége nem korrelál az áraikkal úgy, ahogy azt remélik. Attól mert magasabbra teszik az árat nem többen vesznek aranyat hanem többen hagyják abba a játékot, mert van egy normális többség, aki elvből nem vásárol goldot vagy eleve nincs is paypal-ja meg RMAH-ja.
Ha a csóri sorstársam az összes goldját rákölti egyetlen itemre, akkor már nem veszi meg a droppom hiába jobb egy picivel annál, mint amit hord. Neki sem maradt goldja, nekem sem jutott gold, de mégtöbb gold vár gazdára pénzért így mégjobban lemegy az ára a goldnak így akik pénzt keresni akarnak mégmagasabb goldos árakat szeretnének az itemeknek. Ez egy spirál és nem tuti.
Ha tetszik én is végigvittem már. Mivel mással lehetne nekem kedvet csinálni a farmoláshoz ha nem azzal, hogy jutok ötről a hatra... játék addig van amíg játékos is van.(#1824) MCGaiwer
Ha van nálad 10 milla és nálam 10 milla és mi nem csinálunk mást csak ezt pénzért áruljuk, akkor a rendszerben perpill nulla van. Majd akkor lesz a rendszerben gold, ha valaki vásárolt tőlünk azzal a szándékkal, hogy azt az AH-ban elkölti. Ő teszi majd vissza a rendszerbe, ahonnan mi kiszívtuk.
Ha be sem lépsz ne mondd nekem, hogy az a gold a rendszerben van. Az a gold nálad van, nálad aki perpill nem vagy a rendszer része, mert be sem lépsz csak a számlád csekkolod.[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
MCGaiwer
addikt
válasz Mr.Csizmás #1827 üzenetére
semmit. az is csak játékosok közötti csere. Deflációt a rendelkezésre álló gold mennyisége okozna, de az folyamatosan növekszik, igy infláció van.
a kereskedelem max annyit eredményez, hogy az egyes embereknél felhalmozott és úgymond "halott pénz" (amivel nem csinál semmit, csak ül rajta) egy másik játékosnál újra feléled, és belép a rendszerbe, mert az elkölti.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #1827 üzenetére
Szerintem pont hogy inflációt.
Mivel feketén olcsóbban kapod meg ugyanazt a mennyiséget, és többet tudsz venni belőle.⭐ Stella
-
MCGaiwer
addikt
én 1 fillért nem tettem a játékba. jelenleg 130euro van a bnet számlámon, de folyamatosan pörgetem. utóbbi pár napban kb 50eurot kerestem csak gold --- rmah közötti pörgetéssel... ha értesz valamihez, a magad javára tudod használni, ha meg nem, akkor vagy megtanulod, vagy ha arra se vagy hajlandó, akkor megtanulsz együt élni vele
-
mikromanus
veterán
Hülyeség. Mindig több gold kerül be a rendszerbe mint ami kivonódik javítással, crafttal, vagy a 15%-os AH-s gold tranzakciókkal. A meglévő gold értékesítésére van hivatalos hely (RMAH) ahol leszívják a hasznukat a blizesek és a paypal se hal belőle éhen. Ha feketén árulod, akkor a hivatalos árfolyam alatt kell kínálnod, különben a kutya se vesz tőled. Egyszerűbb és biztonságosabb a hivatalos/RMAH piac mint a feketézés. Tartogatni nincs értelme a goldot a "nagykereskedőknek" és a botos/farmolos usereknek, mert egyrészt az ár csak lefele mozdul idővel, másrészt ha nem adja el nincs belőle haszna.
No, ennyi. HA olyan sokat kivonnának a rendszerből mint feltételezted, akkro a jó itemek is olcsők lennének. De nem azok és nem is lesznek azok.Egyszerüsítve. A gold nem kerül ki a rendszerből, max a tranzakciók folyamán "lehasználódik"/karcsúsodik, de ezt a többletbevitel bőséggel pótolja.
Honnan veszed ezeket a vad ötleteket? Teljesen ésszerűtlen és nem életszerű...
-
F-ECT$
titán
játék addig van amíg játékos is van
Ezzel egyetértek sajnos még mindig csökken a játékosszám, nem állt be állandóra.Az elejével annyira nem. Aki játszani akar, és talál egy jó cuccot, amit el akar adni, akkor kénytelen addig csökkenteni az árát, amíg valaki megveszi. Persze ez idő, de előbb-utóbb beáll.
Dive ever, work never.
-
MCGaiwer
addikt
válasz radi8tor #1830 üzenetére
valódi és állandó inflációt az okoz, hogy az időd tudod átváltani goldra. tehát hogy játszol fél órát, ölöd a szörnyeket, és a semmiből lett neked 300k goldod, ami belép a rendszerbe. ha sok ember játszik fél órát, és szerez 300k goldot, akkor nagyon sok gold megy be a rendszerbe úgymond a semmiből teremtve. ez miatt drágulnak az a jó itemek folyamatosan, mert túl sok gold kerül be.
kifelé csak repair, crafting és AH fee által tűnik el a gold ugyan csak a semmibe. A játékosok közötti kereskedelem csak pénz pörgetést jelent, legyen szó akár valós pénz általi, akár goldos vásárlásról.
a gond az, hogy a repair, crafting és ah fee nem tudja eléggé ellensúlyozni a szörnyek által dobott goldot, így folyamatosan növekszik a rendelkezésre álló mennyiség :S
ráadásul, potionokon kívül nincs "elfogyasztható" cucc a játékban. minden újrahasznosítható, eladható, így ez se tudja csökkenteni a forgásban álló gold mennyiségét. Pl a gemek-et nem lehetne kiszedni a cuccokból, hanem ha belerakod bent marad, vagy ha a jeweler kiszedi akkor megsemmisül a gem, akkor az egy nagyon jó pénzkivonó eszköz lehetne. Veszel egy gemet 1mért, berakod, és onnan az a 1m-et érő gem kilépett a rendszerből, míg a jelenlegi helyzetben bármikor vissza tud kerülni.
-
Agro
senior tag
"van egy normális többség, aki elvből nem vásárol goldot vagy eleve nincs is paypal-ja meg RMAH-ja."
Miből veszed, hogy a többség elvből nem költ goldra. Ezt az elvet maximum a magyarokra lehet levetítetni meg néhány kelet európai országban gamelőkre. A játékos bázis nagy részének 20-30 euro nem nagy összeg. Az nyugati országok minimál béreihez viszonyítva arányaiban kb ugyan ott vannak mintha te a hazai fizetésedből vennél 10 sört. Egy jó magyar inkább vesz 10 sört és farmol egész este.
RMAH használatához ráadásul nem kötelező a paypal. Bnet accountodon is tárolhatod az eurot amit késöbb blizzard jatékokra költhetsz vagy elköltheted az RMAH-ban. Nem kötelező neked ehhez valódi pénzt tenned a játékba, elég ha AH helyett az RMAH-ban adod el a cuccokat
-
szallasi007
őstag
monk professzoroktol kerdeznem, hogy mit kene valtoztatni, mert lecsereltem az egykezes+offhand kombot, egy ketkezes fejszere (elegem volt a pocsolos haladasbol) igy most dps jo szerintem, viszont visszaesett az armor egy 1400al, es neha egyszeruen meghalok de nem tudom mitol....
monkomui. bocs nincs ekezetem ezen a gepen
-
mikromanus
veterán
HA azt veszed, hogy a farmolgatás idő és az időt másra is fordíthatná a kedves user, akkor egyértelmű ha van suska, akkor lesz olyan aki nem fog farmolgatni a jobb itemért. Ha te egy óra alatt 10 eurot keresel ha dolgozol, akkor nem fogsz azért 100 órát farmmolni, hogy jobb cuccokat szerezz. Befektetsz egy tizest és megspórolsz 10-100 óra macerát. Addig érdemes runolni amíg szereted csinálni. HA jó cuccban nem unod és olcsóbb leperkálni érte egy órai munkát mint a játékban "dolgozni" érte sokkal többet, akkor a kedves nyugati diablo fan nem feltétlen fog karcsú karival feszíteni act 1-en.
Más kérdés, hogy magyarok közt ez kevésbé jellemző. Én nem fizetnék érte, de valamilyen formában érthető ha valaki ezt teszi...
Más téma:
Úgy tűnik a patch bevezetése környékén a hagyományos gold farm nagyon elvesztette a költséghatékonyságát. A topos elit killes dh-k nagyja egy hónapja be se lépett. Olcsó a gold és nem éri meg az áramot futtatni a botot, vagy lecsapott a banhammer?
Diabloprogress Elite kill toplista[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
válasz szallasi007 #1837 üzenetére
Én nem vagyok nagy monkos, de szerintem a LOH hiánya a gond.
-
MCGaiwer
addikt
válasz szallasi007 #1837 üzenetére
közel sem vagyok monk expert, de pl wothf helyett fist of the thundert használnék thunderclap runaval, illetve ha több sebzés kell akkor meg mantra of convictoint overwaveel, vagy ha kell kis defense is akkor evasiont backslashel.
-
Tibro5
senior tag
320 óra játék után kiesett az első használható legendary item, csak kár hogy nem a monkomnak...
szerintetek mennyit ér? -
priti
addikt
válasz mikromanus #1832 üzenetére
Az aranyat akkor lehet RMAH-ban eladni ha van aki megveszi.
Szerinted fasza felállásban nálad van a gold is meg az item is.
A goldot eur-ért vagy hajlandó odaadni az alacsonyabb szintűeknek, amiért nem veszik meg. Miért? Mert szarnak a fejedre a szubjektív értékitéletük alapján ami szerint a virtuális goldod nem ér egy pennyt sem. Az itemet meg annyi goldért kínálod amennyi nincs náluk így azt sem veszik meg, mert nem tudják megvenni. Szóval miközben eladod az itemet egy madárnak, aki vásárolt goldból fizeti ki hárman abbahagyták a játékot. Csökken a játékosszám. A madár is egyre kevesebb lesz. Végül maradtok magatoknak páran, mindenki 140DPS el meg egy rakás high-end itemmel. Az élet kegyetlen, a kapzsiság örök.Hardverlesen
-
Baaraanz
tag
válasz mikromanus #1838 üzenetére
Ezt a topicot sosem értettem.
Az emberek döntő többsége nem annyit dolgozik amennyit akar, tehát nem opció az, hogy na ma dolgozom 3 órával többet, és akkor kapok még 3 órányi fizetést.I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
Agro
senior tag
válasz mikromanus #1838 üzenetére
Pontosan
-
mikromanus
veterán
HA nem viszik, akkor csökkennek az árak. Mit gondolsz miért annyi a gold amennyi? Mert a kampósorrú kalmárlelkű imperalisták magukhoz ragadták a karvalytőkét és most villognak vele és végletekig ki akarják szipolyozni a munkásréteget? Hát nem. Azért annyi, mert ennyiért viszik. Ha nem viszik, akkor lejjebbmegy az ár. Ennyi. Lehet csökken a játékosszám, de nem annyival, hogy teljesen leálljon a gold eladás. Mondjuk úgy tűnik a "gépi gold termelés" visszaesett kissé amióta nem annyira nagy rajta a haszon
(#1843) Baaraanz
Az az opció, hogy a szabadidődet mivel töltöd. Ha szeretsz gyenge cuccban játszani, önerőből fejlődni és farmolgatni, akkro minden megy "Magyar módra" külön RMAH vásárlások nélkül. Ha ezt nem élvezet a leütnek-fekszek-kelek-javítok-áááh módszerrel, akkor jön a képbe, hogy milyen módon fejlesztesz. Vagy megveszed a cuccot valós pénzért, vagy "ledolgozod". Ha teneked egy óra munka 10 euro, akkro tán nem szánsz rá ennyit, de ha 100, akkor azért 10-et lehet bedobsz, mert a fene se tököl itt órákat a szerencsére várva, mikor este mész sörözni, vagy moziba. Magyar minimálbéren persze, hogy nem fognak még külön fizetni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...