Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz hokuszla #17231 üzenetére

    Nem látom át a logikát a buildedben. Ebben volt bármi megfontolás, vagy csak ráböktél pár skillre?
    •War Cry - Charge!: haszontalan. Inkább könnyíts itemeknél all resisten kis dps, vagy vitáért és dobjad be a resistes rúnát. Az összes közül tán ez a leginkább haszontalan amit használsz.
    •Overpower - Revel: ez se túl gyakori, vagy túl hasznos. Ha élet kell, akkro jobb már a rend élettöltő rúnával. Durván sebez és mellesleg gyógyít is. Ha Op-ot akarsz, akkro inkább a chc növelés a jó (+sebzés), vagy a Crushing Advance
    -Leap: vagy stun, vagy armor rúna ami hasznos. Sebzésre, vagy knockbackre ezt használni nem túl hatékony (?). Ha semlegesíteni akarod az ellent, akkor a ground stomp jobb. Sebzésre meg valami más skill
    - WW: vagy életszívás, vagy a mozgási sebességgel támadás közben haladás a gyakoribb. Esetleg a dust devil se rossz. Épp mindegy mit választasz, de ha nincs chc-d és Battle rage into the fray rúnával, akkor az energiagazdálkodás elég gyenge lesz.

    Szerintem dobd át a warcry rúnát resistre, nyugdíjazd a pajzsot és ragadj a kezedbe még egy fegyvert. Ez dob a DPS-en, gyorsabban ölsz és nem ront sokat a túlélőképességeden. Ha élettöltés kell, akkor a rend a javallott. Ha elég jó a chc-d, akkor mehetsz fury költekező módba. Ekkor jöhet a Battle rage into the fray rúnával. Az alap és jobb gombos támadás kb opcionális innen. A frenzy és a bash a kedveltebb alap támadás. A jobb gombos (fury spender) skilleknél a WW és a Hammer a könnyebben kezelhető. A Seismichez kicsit helyezkedni kell és lazábban illeszkedik a többi skillhez.
    Fury szegény buildnél kisebb DPS-t tudsz összehozni. Ott jöhetnek az overpower és egyéb egzotikus skillek is és a Battle rage is mehet Marauder-rel. A warcry+resist itt is alap.

    Persze azt csinálsz amit akarsz. Picit "sziget jellegű" a mostani skillezésed (nem erősítik egymást), de ha neked ez tetszik, akkor nem akarlak leterelni a nekd tetsző útról. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák