Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Nordic #14742 üzenetére

    Hát srácok, lecsekkoltam az ajánlott skilleket, sajna nem győztek meg.
    - Békaeső: nagyon kis területre hat, szinte csak 1 szörnyet tudok osztani vele, és annak is elég nehezen jön le az élete. Kb 3-4 mp kell hozzá. Emellett folyamatosan nyomni kell az egérgombot, és ha elugrál a szörny, márpedig kevés marad 1 helyben, akkor vihetem utána, de mindig pár yard késésben vagyok. Nehéz célozni, kis területre hat és nem is túl erős.
    - Ugrálós FB: ezt is folyamatosan kell osztani az ellen fejére, és valahogy ez sem tünt túl nagy sebzősnek. Néha úgy éreztem, nem is pattant tovább, max 2 ellenségre.
    - Acid rain: ez már meggyőzőbb, csak rohadt sok a manaigénye.

    Szóval summa summárum én asszem maradok a Pyrogeistos tüznél (balegér), és a nagy, 40 yardos dire batoknál. Ezeket célozni se kell, megtalálják az ellent maguktól, és elég nagyot is sebeznek. Manaigényük sem túl sok. Lerakom a tüzoszlopot, és tolom a denevéreket.

    Viszont a Voodoo tippetek nagyon jól bevált. Igaz kevés az a 20 mp, amig ott táncol a sámán, de addig szépen felboostolja a sebzést (47k -> 58k), és a manatöltés is brutális közben.
    Azthiszem kombinálni fogom a SoulHarversttel, mert igy, SH + VooDoo + grave (ez a healthglobeos sebzésnövelős?) hármas együtt 47-röl 70k fölé dobta a sebzésem!! Brutál! :Y

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák