Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz MrCsiT #11988 üzenetére

    ma végigfutottam teljes A3mon Mp2őn dhval 50p alatt. összesen két halál volt, egyszer az arcomba robbant egy maniac, egyszer pedig valami arcane extra health waller desacrator befalazott. ja és siettem, szóval befutottam olyan csapatokba is, ahova normál esetben nem mentem volna. shadow power+ gloom elemental arrowval megtámogatva erre tökéletes, annyit tölt vissza, hogy nem szabad bajnak történnie.

    mp0án nagyon nincs millió hp feletti épségű elitcsapat, annyit meg az echoing blasttal egy akna levisz. a három akna kb 2-3met crittől függően lecsap, alacsony mpn innentől két shadow power után nem maradhat ellenfél. shielder neccesebb, de shadow power után el lehet futni.

    fáradtság DHnál szempont. jelenleg még vagy magas dam lesz, vagy a védelem lesz jó, vagy még relatíve olcsó marad, kettő választható. movement speed pedig csak addig véd, ameddig az ember kihasználja. (az én esetemben 400as resist kb 40m ráköltésével lehetne meg a dam és life megtartásával... jó lenne, de jelenleg egy mempoval a hátizsákomban hidalom át a problémát lényegesen olcsóbban).

    barb tényleg jobban skálázódik magas MP levellel, DHnál onnantól, hogy egyre lassabban öl sokkal jobban csökken a túlélési esély.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák