Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz SLYM #11974 üzenetére

    ma a para48-as DH, aki ott volt a publicban, bizony, meg-meghalt. OK, lehet, hogy nem értett hozzá, vagy fáradt volt, de ezen a szinten ezt nem gondolnám.

    A para30 körüli, nem tehetségtelen DH ismerősöm reflect miatt halt meg, 3 egymást követő pályán egyszer egyszer, igaz, az mp3 volt, de akkor is.
    A teleportos lények ellen nincs sok fegyvere. Ez nem kaszt-sepcifikus kérdés, ez tény. (jó, persze, normál teleportost lelassítom trap-pel, és szétlövöm, mire megmozdul, de elit pakknák ez nem ennyire triviális.)

    Nem véletlen kezdtem fagyasztós varázslót a para50+ DH után. : azt egyáltalán nem hatja meg a reflect. Lehet, hogy lassabb picit, de mivel nem kell "kite-olni" (olvasd: menekülni a lények elől) nem biztos, hogy annyival lassabb. Hogy kényelmesebb, az biztos.

    MP0-n DH-nak csak annyi kell, hogy elit pakkal találkozva
    -vagy legyen szűk tér;
    -vagy még azok tegyenek le 2-3 sentry-t is;
    -és legyen extra fast (pl. teleportos hulk..nem tudom a pontos nevét) vagy az a rohangálós nagy darab lény-pakk, amit korsikk környékén a mezőn kaphat.
    -netán szorítsák sarokba.

    ezekben az esetekben igen alacsony a túlélési esélye..

    Mikroman vagy slym: ha van DH-d, menjünk egy egyszerű mp0 -t.. mondjuk, keep lvl3-tól azmóig.
    Csak az érdekesség kedvéért.

    Mellesleg, én még hatékonyan Shadow power-ező DH-t nem láttam élőben, ettől persze biztosan van pár ember a DH közösségben, akik jól tudják használni. Én még 1.03 előtt próbáltam, és nekem nem jött be.

    Szeretem a DH-mat, de meguntam a menekülős harcot vele.
    Wiz-zel végállomás van a szörnyeknek. Most nekem ez a fontos.

    Nem tudom, hogy a GF gear pontosan mennyibe került. de ma a para41-es wiz-zel játszottam, és kaptam egy Achi-t, hogy "100M gold collected" ;) :DDD

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák