Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz mikromanus #114137 üzenetére

    ezzel a resuval szerintem lesznek bajok...
    - a 40eur árcédula szerintem elég vastag egy 20éves játék remastered verziójáért (d3 nem került ennyibe)
    - pár hónapja elővettem a d2-t szórakozni... baromi jó játék még mindig, de vannak olyan hiányosságai, ami miatt azt lehet mondani, hogy eljárt fölötte az idő (baromira nem felhasználóbarát)
    - nagy kérdés, hogy mi lenne a jó megoldás a játékban? modernizálni, amivel már nem ugyanaz lesz, mint a 20éves előd, vagy meghagyni mindent a régiben és kb csak a grafikán húzni?
    - ha modernizálnak, akkor egy réteg károgni fog, "hogy ez már nem a d2"
    - ha hagynak mindent a régiben, akkor meg ezért megy a károgás, hogy "ilyen elavult sz*rt 2021ben hogy lehet kiadni ennyi pénzért?"

    én nagyon bízok benne, hogy a játékmechanizmusba is belenyúlnak picit és nem csak grafikai tuning lesz: d2ben a stash és inv mérete baromi kicsi... mellesleg vannak cuccok, amik 2x4 helyet elfoglalnak és azonnal fullon van így az ember... a 2db tome is elviszi a helyet, shared stash sincs, automata gold pickup (esetleg item pickup) is hiányzik... lehet szórakozni, hogy csinálok multis karaktert, folyamatosan elpakolom a mentést és így át tudom adni a cuccokat más karakterre, de ez bohóckodás... ingame shared stash már minimum lenne (modokkal meg lehetett oldani, de ezeket felejtsük el egyelőre: legyen jó az alapjáték), valamint opcionálisan kapcsolható auto pickup :K ha nem fejlesztenek semmit a mechanizmuson, szerintem marha nagy sírás fog jönni megjelenés után

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák