Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Dadan01 #11181 üzenetére

    Köszi a tanácsokat.
    Karmokat akkor cserélek, ha lesz rá elég aranyam (gondolom, az átlagsebzésük vagy a minimum sebzésük nem túl magas, az a bajod velük, és ezért a tornádók sem sebeznek ideálisan). Egyébként pont ma, nem sokkal kilépés előtt esett egy picivel 1000 fölötti dps-ű egykezes pöröly, ami dexet is nyomja rendesen (kb. 250-nel), és 930LoH van rajta (sajnos chd vagy socket nincs, de az ember ne legyen telhetetlen). Jobban sebeznék vele, mint a mostani offhandes karommal, a minimum sebzése is közel 700, ha jól emlékszem, de egyelőre hagytam mindent úgy ahogy van.

    Guardians pathot sokáig használtam, de nekem jobban bejött a Resolve. Aki általában megüt, az vagy meghal a következő ütésre (sima mob), vagy megütöttem már legalább egyszer, és akkor az a 20%-os sebzéscsökkentés erre az esetre nálam jobban bevált, mint az, hogy mondjuk 45.8% helyett 51.3% (hasra ütve írtam, nem konkrét példa) legyen a dodge értékem. Tényleg, a Resolve hat a reflect damage-esekre is, nem? Míg a dodge ebben az eset bukta, sajnos nem ér semmit.
    Egyébként most már, hogy 50% közelében jár a chc-m, lehet, hogy a guardians pathnál többet érnék a sixth sense skillel, nem? Ha jól emlékszem (de lehet, hogy tévedek, mert fejből írom), az a chc harmadával növeli meg a dodge%-ot, ergo, ha így van, akkor 45% chc felett jobb az. Vagy tévedek/rosszul tudom?

    Scoundrelt próbáltam már. A chc skillje nem adott annyival több sebzést a varázsló cica ias skilljéhez képest, hogy elviselje a monkom a társaságát :D Harcban amúgy sem nagyon támaszkodom a segítőkre. Az enchantresszel is úgy vagyok, hogy ha elbűvöl vagy összezavar egy elitet, akkor már jó, de nem töröm magam, hogy "gyilkológépet" gyártsak belőlük. Az meg, hogy a scoundrel windforce íjjal a sima mobokat vagy az ütésre váró eliteket lökdösse el előlem... az ideg kiverne tőle.

    Köszi a kölcsönajánlatot a furyra, rendes Tőled, de köszönettel, nem élek vele. Ha már kipróbáltam és tényleg olyan marha jó, akkor nagyon szar lenne addig úgy játszanom (farmolnom) a régi fegyverrel, míg be nem szerzek egy olyat :D

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák