-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
válasz davidsz #10207 üzenetére
Én úgy vettem észre ha sok a bénázás akkor nem dobja... Ha odamész és intenzív ostrom alá veszed 5NV-vel akkor esélyesebb.. Ha meghalok, vagy otthagyom és visszamegyek miután már egyszer megláttam akkor nálam bukó általában...
Mikor lenyomom 10-20s alatt elsőre akkor többször esik...
Persze ez csak személyes vélemény
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Tom5
addikt
CIB internet kártyánál payment options-ban kell belőni a master card-ot? Nem akarok a blizzardhoz kötve lenni...
-
P00By
nagyúr
Kezdő barbinak van egy-két apró cuccom!
-
rongyi
aktív tag
Jelentem most állunk 315k-n és még hátra van 6 óra 6 perc. 1 milliónál megállok szerintem
-
JSaN
addikt
Hat a random drop is random, most napokig szo szerint semmi nem esett.
Tolom act3-t 5 perc mulva IK belt. Erre kozben hivnak kulcsozni act2-be, megyek at es 2 perc mulva storm crow sapi (ami mondjuk brimstonekent tobbet er ), majd ujabb 2 perc mulva egy manajuma knife.
Ugyan nem egy nagy elore lepes, de a magas main stat es az LS karpotol(az is nagyon kellett mar) . Socketel fonyeremeny lett volna nekem, de igy sem panszkodom. Mai napot jol zarom.[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
félisten
válasz rongyi #10269 üzenetére
Lejárat előtt 3 seccel told rá az 1 000 005 goldot.
Persze ha megoldható, mert pont éjjel jár le.Ha nem lesz meg, akkor sincs gond, van belőle rengeteg.
(#10270) Nordic: Eddig hány licitet nyertél ezzel a módszerrel?
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
thesound
addikt
http://eu.battle.net/sc2/en/buy-now/digital-deluxe
SC2HoTS-hoz új szárny a D3-ban
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
userxy
őstag
Elkezdtem húzni egy monkot tiszta vicc a hellfire ringel fejlődni
full mezítelen fegyverem sincs csak a ring MP10-be a mobok csak úgy dőlnek XD
-
Kobe
veterán
nektek msotanában mennyire mennek az AH-s eladások ? Én az elmúlt héten kb 5M-et tudtam összeszedni, abból 4,5 farmolás közben jött, 500 meg a brimstoneokból, és ennyi.
Lehet én csinálok valamit rosszul, és van valami trükkje? esetleg pár hasznos tippel szolgálhatnátokperpill már ott tartok hogy lassan a 3-10 milla közötti cuccokat is be kell zúznom mert nem viszik el és csak eszi a helyet. Ok, hogy telített a piac, de nem árazom túl a holmikat, sőt, már ilyen 3-500K-ért rakom be őket csak elvigyék, de lassan már a kb 5-7 millás chest armorok is vendornak mennek....
-
buherka
addikt
Nincsenek már új játékosok...nem veszi már senki a játékot. Így elmaradnak azok akik gear-t építenének. Ezért nem lehet már eladni a cuccokat.
Sok helyen ott van a polcon a játék és nem veszik. A pár millás cuccok ezért ragadnak be. Amitől te is fejlődnél azt meg horror áron adják. Amire lehet hogy azt mondod magadban hogy faxnak kell, mert jól elvagy MP3-on is.
Arról nem is beszélve hogy egyre többen kezdik megunni az örökös farmolást-monotonitást.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Blizz
őstag
Haveromat akartam húzni mp10-esen normalon. Zsír új karit kezdett én beléptem a játékba, öltük a mobokat de alig jött xp neki. Volt egy 35-s demonja oda beléptem mp10-n és ott már simán jött neki az xp,nagyon könnyen fejlődik. Mitől van ez? Valamennyi szintet el kell érni a kis karival?
No mistakes, just happy little accidents
-
-
JSaN
addikt
Ha megveszuk a digital deluxe Hots-t akkor mar most elerheto lesz benne az uj szarny. LINK
-
Sirandrish
legenda
Nem tudja valaki véletlenül hogy mit csinálnak a játékkal?
Úgy értem meg lehet nézni valamerre hogy mit javítanak/módosítanak?
Én csak az Októberi hotfixeket találom...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kornel76
aktív tag
válasz Sirandrish #10288 üzenetére
Sajnos csak utólag ,előre sztem még ők maguk sem tudják mit tesznek .
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Sirandrish
legenda
válasz kornel76 #10289 üzenetére
Nem akarom megint felhozni hogy a Blizzard mennyire visszaesett a szememben, de ez számomra durva..
Már játszottam legalább 3-4, 5forintos FreeMMO-val és ott tudták előre..Vagy tényleg úgy van hogy leült 1-2 rendszergazda, kicsit törölnek innen, kicsit tesznek oda aztán puff..lett amit lett?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #10290 üzenetére
Jelen helyzetedben igen sokat köszönhetsz a Blizzardnak, meg a Diablo 3nak.Ezért nem értem a Blizzard elleni bármilyen negatív fellépésedet, véleményedet.
Persze bárcsak ne ez lenne a "helyzet".(#10284) warcat
Nagyon durván kezdenek leesni az árak.Minden fronton.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #10291 üzenetére
Nem tudom miért kell mindig felhozni a témát..
Mintha az egész világon, de legalábbis Magyar viszonylatban csak én használnék RMAH-t...És bocsi hogy úgy érzem hogy ha olyan cégek mint a Bigpont, Webzen, vagy a gpotato tudják előre jelezni a változásokat, akkor a Blizzardnak is tudnia kellene..
Persze lehet élni enélkül is, csak nekem fura...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
Tesco Witch Doctor, gear 3 millióból. Lehet h folytatom a WDmet
[ Szerkesztve ]
-
quex
tag
válasz D1Rect #10272 üzenetére
Nem jövök rá, hogy miért jó 1 000 005 licitet tenni. Én arra gondoltam, hogy ha 1 millió goldot szán egy tárgyra valaki, akkor esetleg 1 millió + 1 licitlépcsőt ha megad, annak lehet értelme. De az 1 000 005-ös licitet nem értem.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
JSaN
addikt
válasz Sirandrish #10290 üzenetére
Evek ota tudott hogy szerdan karban tartas van blizznel mindig, nem kell azt mindig jelenteniuk hogy pontosan mit miert csinalnak. Lehet szotveres, vagy jatek upgrade de akar hardveres karbantartas stb, es ezeket erre a napokra idozitik.
-
kornel76
aktív tag
Most nem zavar a game leállás, éjszakából hazaérve legalább mindjárt alszom, meg remélem a 3 aukció amire bideltem így az enyém lesz.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Gorneck
legenda
válasz ProEvoFan #10291 üzenetére
Óóóóó, pedig hosszan lehetne sorolni mit köszönhetünk a Blizznek és az jelenleg nem épp szalonképes.
- AH+RMAH kb döglődik. Fillérekből mindent megkapni, ha kicsit többet akarsz keményen zsebbe kell nyúlni. A videon amit linkeltél semmi meglepő sincs...már 104be is ez volt.
- Kiadta a játékot úgy, hogy a kasztok nem voltak balanszolva, ezt mai napig se tudta megoldani.
- egy csomó bug ami hatással van/volt a gazdaságra
- random drop képes 4-5ször is kidobni uazt, néha ugyanabban a körben.
- im nem épp egy igazi tartalmat tettünk a játékba dolog...kicsit többet vártam. Miért kell nekem keresnem vmit egy játékban, hogy ellegyek vele?
- arról nem is beszélve, hogy vannak esetek mikor 1-1 újítás pofon a szarnak.
- tegnap 10 percembe került mire be tudtam lépni a játékba...ha nem lett volna sms prot az accomon, bőőőszen írogathatnám a leveleket a supportnak...mondjuk ez nem akkora tragédia.
- jahh és külön imádom mikor egyszer csak változtatunk vmit, de nem szólunk róla semmit hozzáállást.Gorneck#1239
-
jjc
aktív tag
tényleg nem sok. 1m + 5%-ot érdemes, mert amikor vki rárakja az 1m-t, akkor gondolhatja azt, h ááá, erre többet raktak és hagyja a francba. én nyertem már úgy éjszakai liciten, h 300k-n állt a bid és ráraktam 2.8m_t. reggel látom, h pont 2.8cal nyertem. vki pont ennyit gondolt a cuccra, mint én. viszont ha megnézte volna, a licit a bidje után 2.8on áll és nem 2.8+5%on, abból tudhatta volna, h ez a max bidem és simán elvihette volna az itemet.
Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
quex
tag
válasz radi8tor #10295 üzenetére
Most azért raksz be értelmetlen hozzászólást, mert moderátor lettél és megteheted? Kérdeztem valamit, mert nem tudom a választ. erre írsz valamit, aminek semmi értelme mert legfeljebb az érti, aki a választ eddig is tudta. Ezzel nem megyek semmire, csak fogja helyet a fórumon.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest