Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Zan #100290 üzenetére

    Elbeszélsz mellettem. Konzolon két különböző gépre tudod megosztani a teljes digitális játékkönyvtárad és ez a két különböző gép egyszerre, egy időben is játszhat velük, sőt együtt is lehet multizni. Tegyük fel, hogy van két gyereked, mind a kettő szeret együtt játszani a Call of Battlefield játékkal multiban. PC-n meg kell venned kétszer a játékot, konzolon meg csak egyszer.

    De gépen belül is az összes hozzáadott account játszhat a saját mentésével, saját karakterével. Tegyük fel, hogy van 5 gyereked meg egy géped, mindegyik szeret játszani a World of Random Fantasy szerepjátékkal. PC-n meg kell venned ötször a játékot, hogy mindenkinek lehessen saját mentése, saját karaktere (meg hatodjára magadnak, ha te is játszanál). Konzolon elég egyszer.

    Erre látszólag van igény, hiszen a Steam is elindult ebbe az irányba és én rengetegszer hallom azt családos emberektől, hogy a kényszer miatt mentek a konzol felé, mert ott van family share, PC-n meg gyakorlatilag ismeretlen.

    Nem a local co-op meg a crossplatform volt a kérdésem lényege (ha igény van rá, ezt még kijelenthetem párszor). Inkább lapozzunk, túl van tárgyalva.

Új hozzászólás Aktív témák