Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz kaszcstdata #46701 üzenetére

    egyáltalán nem olyan, emiatt pedig kell(ene), hogy érdekeljen, miszerint két 300 Mbps jelölésű eszköz között annyi is ideális esetben a kapcsolat sebessége - ezt ellenőrizheted a munkaállomáson -, ahogy azt a specifikációban megadták.
    amennyiben kevesebb, úgy az egyik oldal szűkebb keresztmetszet - például csak 150 Mbps vagy alacsonyabb jelölésű -, vagy nem jók a beállítások, netán nincsenek biztosítva az ideális feltételek.
    ja, hogy a mérhető sebesség nem annyi, az már más kérdés, az a gyártó által nem megadott/megadható érték, mert sok tényező befolyásolja - ellenoldal milyensége és beállítása, környezeti tényezők...stb. -, amikért csak az egyik eszköz gyártója nem vállalhat felelősséget, mert nem ismeri azokat, nem tudhatja, hogy te hol és milyen feltételek mellett fogod használni.
    a wifi forgalom úgy néz ki - sarkítok a közérthetőség miatt -, hogy mérésre csak a hasznos adat kerül, de a forgalom elengedhetetlen részét képezi a szükséges körítés is - mert a hasznos adatok mélyen csomagolva utaznak a wifi forgalomban ., innen a kapcsolati 300 Mbps és a mért, adott esetben írt 90 Mbps különbözete. eltérő környezetben, másmilyen ellenoldalakkal és beállításokkal több vagy kevesebb is lehet a 300 Mbps kapcsolat mellett általad mért mért 90 Mbps.
    a sportkocsi sem tudja a megadott 300 km/h sebességet bármilyen emelkedőn, vagy olyan úton, ami a maximális sebesség eléréséhez szükséges közlekedésre alkalmatlan...stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák