Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
Ismered az Aldi-s Romeo-t?
Eléggé utána olvastam a dolgoknak, és minimum olyan eredményeket ért el független teszteken (pl. német teszten "nagyon jó" lett) a 360 forint/ kg.-os árú táp, mint a 1500-2000 forint/kg.-os nevesebb termékek.
Ami ezen átlagos minőségű (Eukanuba, Purina, Bosch, Brit) kutyatápok közül kilóg, az az Orijen, vagy az Acana, aminek látható a kilónkénti ára....(#64186) mezis!
A kutyus fiú, bichon havanese és 24-én hajnalban fogom elhozni, így csak a tenyésztő által küldött képeket tudom most ide tenni:
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sNORh
addikt
Keresek Babetta gyujtást, vagy Simson Tirisztorost.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
XmoD
senior tag
válasz HUTCHDB #64202 üzenetére
Ismerem. Nekem az amstaffok nem birtak. Hasmenes/hanyas/levertseg. Tobb tapot teszteltem es vegul maradt a PRO 26 D + Eukanuba Adult Working&Endurance keverve, kolyokkorban pedig Hill's SP Canine Puppy Lamb & Rice volt a menu. Sokfelet kiprobaltam naluk az olcso gagyitol kezdve a 3k/kg-s tapokig. Lehet jok a tesztek es sok kutyanak megfelel, de nalunk ezzel voltak gondok ..
Amugy aranyos kis bloki A Bichonok meg fokepp.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
A hill's-ről én is jókat olvastam.
Jelenleg a tenyésztő royal canin-nel táplálja, valami átmenet kell majd, és már most tájékozódom, hogy mi lenne az ideális néhány táp.
Először nyilván 1-1 kilósat fogok venni, (az is 12-14 napi adag) és próbálgatom, hogy melyiket szereti, nem szereti, melyiktől nem lesz gond vele, és a kaki is megfelelő lesz-e." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
philipe
tag
Sziasztok !
Samsung Galaxy S3-hoz keresek asztali dokkolót.
Privátot hamarabb észreveszem.Köszi.
-
Zola007
veterán
válasz HUTCHDB #64206 üzenetére
acana puppy small és happy dog mini baby egy jó komplex táp
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #64209 üzenetére
nincs valami részletes parkolási térkép, hogy hol szabad és nem szabad megállni?
kidobhatnának már egy GPS-es szoftvert rá, tudom, nem érdekükMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
mghltm
addikt
napi hulye kerdesem kovetkezik: olyan itthon beszerezheto hazat keresek, mely kepes fogadni 2db atx meretu lapot
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zola007
veterán
válasz arpeen2 #64213 üzenetére
azért ennyire nem minden esetben egyszerű
#64214) HUTCHDB: internet (petissimo, zoofast, emag, zooplus)
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HUTCHDB #64217 üzenetére
Ne mond, hogy egy kölyök kutyàhoz semmi màsra nincs szüksèg? Tàl, pòràz, nyakörv, hàm, fekhely, jàtèk?
Ha csak a tàp kell, akkor meg Fressnapf, nem lehet mindig mindent krvajò àron megvenni a vilàg màdik vègèről.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zola007 #64218 üzenetére
Talat tegnap mar vettem.
Poraz, nyakorv es hasonlo dolgokat meg jobban szeretem megtapogatni, megnezni szemelyesen, keprol nem olyan...
Egyebkent ez a zooplus eleg jo kis webaruhaz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Canon Powershot SX240HS fényképező eladó.
Egyszer sajnos leesett a földre, ezért van pár sérülésnyom rajta.
A működését ez nem befolyásolja, csupán esztétika probléma.
Doboza és gari már nincs. Csak a gép, akksi és töltő.Főbb tulajdonságai:
20-szoros zoom, 25 mm-es nagylátószögű objektív, optikai képstabilizátorral
Full HD videofelvételek
7,5 cm-es (3,0”) PureColor II G LCDEzeket a képeket pedig ma készítettem vele:
Egy , kettő, háromÁra: 7ezer forint
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HUTCHDB #64219 üzenetére
egyébként mit eszik a tenyésztőnél?
mert illene egy ideig azzal folytatni és utána áttérni
ő mit ajánlott?
a többi meg úgy működik, hogy bekocogsz a Fressnapfba, megtapogatod a nyakörvet 3000-ért, aztán megrendeled a zooplusról 2000-ért[ Szerkesztve ]
-
mexicanraven
senior tag
Tomik a kutyakat a minenfele valojaban ismeretlen eredetu tappal/szirszarral, es megy a csodalkozas, hogy szegeny joszagoknak daganatos megbetegedese lesz esatobbi....
Normalis hazi koszt (mert van ami valoban nem valo nekik), fott hus etc, a tapokat altalaban a szponzoralt allatkorhazak es orvosok ajanljak agyba-fobe.when the sun shines, we'll shine together
-
Zola007
veterán
válasz mexicanraven #64223 üzenetére
én is házikoszt párti vagyok, de amikor arra nincs időd hogy magadat etesd, akkor rákényszerülsz a tápra.
Másrészt egy nagyobb kutya annyit eszik, akire külön főzni nem egyszerű. Pl. anyámék kaukázusija
Persze Hutch táskakutyáját heti 1x főzéssel le lehet tudni, aztán kirakni 7 napra fagyóbaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mexicanraven
senior tag
válasz Zola007 #64224 üzenetére
Persze alkalmankent oke, az emberek is megeszik a junkefoodot, de mi valaszthatunk ok nem. Meg lehet nezni a kulonbseget egy hazi kosztos joszag es egy tapos kozott.
Nagyobb kutyanak is az a franko. Maj, tudo, vese, sziv, teszta, rizs, tojas es meg sok alternativa van.when the sun shines, we'll shine together
-
sNORh
addikt
Eladó 2 hibás Laptop: HP 530(egészben) és HP NC6220(HDD hiányzik)
Nem kapcsolnak be, egyben ki mit ad értük?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
nagyúr
-
40-50 000ft körül kapok olyan megbízható laptopot,amin van HDMI,a Full HD filmeket gond nélkül játssza akár youtube-ról is??
Minél több memóriával,hdd mind1 mekkora,úgy is van SSD-m....
A multkorában valaki árult 40 körül ilyesmit i3-as procival. -
-
senior tag
Sony Vaio SVE14A1S1EW - 14" / i3-2350m / 4Gb 1600Mhz / Radeon 7670 / Világító bill / SSD-vel is
Ár: 109 900 FtSZÉP állapotú IBM/Lenovo ThinkPad T400 - P8400 / Ericcson 3G + GPS modemmel / jó akkumulátor
Ár: 43 900 FtTovábbi gépeimhez KATTINTS IDE, vagy írj nekem!
-
Salex1
őstag
válasz Zola007 #64224 üzenetére
Nekünk a golden többnyire házi koszton van, de külön főzünk neki. 2 farhát megfőzve,megy hozzá fél kg rizs és kész...ez elég 3-4 napra, jó "lucskosan". Sok baj volt korábban a gyomrával, mindegy volt milyen minőségi tápot adtunk, mióta ezt eszi semmi gond. Persze, ahogy írtam ami kimarad itthon azt is szinte mindent megeszik.
-
Borosz
őstag
HELP!
Vettem ma az Auchan-ban egy Carcassone alap társasjátékot. Közben kiderült, hogy apósom is megvette. A blokkot viszont nem tetem el én marha így nem tudom visszavinni.
Két csodára számítok:
1. valaki vett ilyet innen és ideadja a blokkot nekem, hogy visszavigyem az üzletbe és levásároljam az árát
2. valakinek pontosan ilyen kell és átveszi tőlem 3500Ft-ért
PÜ. -
Laraxior
titán
Reszletesebben? Mert nem hallottam ilyenrol meg
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz #33253120 #64239 üzenetére
Hellbol van xmas pack... De monsterbol nem hallottam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zola007 #64221 üzenetére
Itt már írtam, hogy royal canin-t.
kapok egy (nevezzük így) induló csomagot, de azzal párhuzamosan átszokatásba kellene kezdenem, de még az asem biztos, mert ez a kutyus 60-80 dkg-ot eszik egy nap, ami egy 2000 ft/kg-os árú terméknél napi kb. 120-150 forintot jelent.
Lehet maradok ennél a tápnál, de nem sok jót olvasok róla. ár/érték aránya nem jó.
Amiről szinte mindenki jót ír az az XmoD fórumtárs által is ajánlott Hill's SP Canine Puppy Lamb & Rice.
Lehet ezzel próbálkozom majd.
Az egyéb kellékek beszerzése ügyében az általad is ajánlott módszert fogom követni.Szerk:
Most olvasom, hogy szóba került a saját főzésű koszt.
Na ez az, amit én meg is csinálnék, de kérdezem én, hogy mit, mivel, hogyan?
Szóval erről is megoszlanak a vélemények, van aki azt mondja, lehetetlen azt az összetételt saját válogatással összehozni, mint egy minőségi kutyatáppal.
Van aki azt mondja, hogy far hát, van aki nyak, van aki marha hús, van aki gabona, van aki kutyaműzlit, van aki tésztát javasol...
SzóvalA kutyus mérete viszont nagyobb mint egy zsebkutya, kb. normál méretű tacskónak, vagy egy westinek felel meg.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zola007
veterán
válasz HUTCHDB #64242 üzenetére
mivel grammot akartál írni, így az tényleg nem sok, ott nincs értelme vekengeni rajta
A miénk 60 dekát enne egy nap, ha csak tápon lenne, ott már nem mindegy hogy megeszi-e a 18 kilós Acanat havonta, amiből a zsák 20 ezer ft
szóval mi is toljuk mellé a nyakat, szívet, nyesedéket, rizst, brokkolit, répát stb[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Valaki nem tudna nekem kölcsönadni egy napra egy hosszú FEKETE férfi bőrkabátot? ilyesmit: [link]
Semmi baja nem lesz, egy videó erejéig kell.
Méretem ~ L-es[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz HUTCHDB #64242 üzenetére
" ...van aki azt mondja, lehetetlen azt az összetételt saját válogatással összehozni, mint egy minőségi kutyatáppal."
Bizonyára aki kutyatápot árul. Meg aki elhiszi a reklámokban mondottakat.
Nem kéne nekünk kétlábúaknak is áttérni a kutytápra ?Én nem tudok főzni, de szerintem kb. úgy, mint magadnak, de csípős fűszereket ne használj. És sót sem sokat. Szerintem kisebb mértékben mégy a nyerset is meg lehet próbálni. (Két kutyánk közül csak az egyik tekinti eledelnek. A másik élőlénynek gondolja.)
A csokoládé (kakaó) méreg a kutyának !
mezis
-
Zola007
veterán
+1
disznót nyersen ne
répa, reszelt zöldség mehetegyébként 50 évvel ezelőttig mit ettek, míg nem volt ipari táp?....
-
HUTCHDB
nagyúr
ebben van valami...
szerintem, mi emberek sem eszünk úgy, és olyan minőségben, mértékben ami elég lenne, mondjuk vitaminban, nyomelemben, fahérjében, telített, és telítetlen zsírokban, stb...
én spec. veszek magamnak vitamint külön, és egyéb táplálék kiegészítőket is, mert lehetetlen lenne mondjuk annyi c vitamint, vagy fehérjét bevinnem, mint ami kellene." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rasky
senior tag
válasz HUTCHDB #64245 üzenetére
Két kutyám van, tacskók, száraztáp 2 napig, kutyaszalámi 2 napig majd újra száraztáp. Persze amikor van itthon maradék, akkor azt kapnak. Egészségesek, elmúltak 14 évesek. Tápot/kutyaszalámit a metróban veszem. Tápnak "Berci" a neve, szaláminak pedig "rex", "bruno", "gazdi", szokott lenni akcióban 200 Ft egy rúd, ami két napig elég nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest