Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz PindurAnna #63401 üzenetére
? hogy próbáljam ki? Philips tv.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
válasz PindurAnna #63398 üzenetére
Én 200ft-osokat gyüjtöttem 2x is,egyszer több mint 40 000ft-nàl szedtem ki,egyszer pedig majdnem 20 000ft-nàl.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Itt nálam
Smart remote vagy watchon app-pal nézd meg. Nekünk projektort is kezel.
(#63403) perge666 Az nekem nem fér bele a persely nyíláson..de a fiam kezébe igen
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
válasz PindurAnna #63404 üzenetére
Most 5ft-osokat gyüjtök,mert a melòhelyen nem veszi be az italautòmata.
Ez elég lassan gyûlik,de nem is csodàlkozok rajta. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz perge666 #63405 üzenetére
Gábor meg azt hordja a TEVA automatába, ott beveszi
Meg az jó érmet préselni isGalaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
wwhy
veterán
válasz PindurAnna #63404 üzenetére
Smart-al kb. 4m-rol simán kezeli.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
válasz PindurAnna #63406 üzenetére
Ahàny autòmata annyi szokàs.
-
sto1911
veterán
válasz PindurAnna #63401 üzenetére
Ez komolyan szempont telo vasarlasanal? Lopott a tv, hogy nincs hozza iranyito vagy mi? :-D
Mondjuk ahogy az alairasodat elnezem tokmindegy iranyit-e, ugyis galaxy lesz :-D
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
Köszi szépen Még a kameráján nyekergek..sokkal gyengébb, mint az S4-é.
(#63408) perge666 Lehet, én nem használok automatát, csak mosógépet
(#63409) sto1911 Szempont Nálunk mindig kutatás a távirányító. Vagy a gyerek átviszi, vagy lecsúszik az ágy mellé, vagy mögé, vagy a paplanba, vagy beágyazzuk Ilyenkor jól jön a telefon Én nagyon keveset alszok, napi 4, vagy max 5 órát. Így sokat tévézek éjjel, alszok kicsit, felkelek, tv, alvás...
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
ati012
őstag
gigabyte m68mt-d3p
AM3+ / DDR3 alaplap 8.000 Ft
-
mackosajt
addikt
Már kaptam pár ajánlatot az olcsó "nagyi tv" ügyében.
Mivel még van idő és szeretném a legjobbat kiválasztani, jöhetnek privátban az ajánlatok a legalább 50 cm-es képátlóval rendelkező, szép képpel bíró TV-kről.
Árban max. 10e Ft az elképzelés, de 1-2e Ft-on nem fog múlni, de ez már csakis akkor, ha méretben és minőségben is megéri.
55-ösökből már több ajánlat is van.Privátban jöhetnek az ajánlatok, lehetőleg típus és kép legyen.
Köszi!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
adorjant
őstag
2-4gb ddr2 800mhz asztali memóriát keresek!
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Van pár eladó cuccom, nézzetek szét..
- laptop
- autóhifi
- alaplapok
stb..Kérem telefonon érdeklődj.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Abri
senior tag
akinek kell vmi írjon, mondok rá árat
Holnap rendelek, átadás csütörtökön -
Salex1
őstag
Van egy működő, de kicsit megviselt Samsung mikróm eladó.
(beraktam egy pop-cornt, és valamiért nem állt meg, így szétégett benne a kaja, illetve tiszta égett margarin lett, amit nem is sikerült levakarni) -
Calogero
addikt
Aki az István út felé tart autóval az készüljön fel egy kis torlódásra.
A Lugas Söröző előtti zebrán busz gázolt gyalogost. -
Laraxior
titán
Nincs valakinek kiadó garázsa, vagy garázsrésze? 3-4hónapra. Nem kell egy egész, csak a motorom férjen el benne, a miénkbe nem fér el együtt az autó is meg a motor, meg a lomok.
Szemben van egy eladó, de nem adják ki, amíg nem megy el"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sirály69
őstag
Érkezett pár Samsung termék JÓ áron!
Még nem raktam fel sehová, első körben itt tárom a nyilvánosság elé a listát...Samsung SR8F36 robiporszívó 49.000 Ft
RB29FSRNDSA/EF hűtő-fagyasztó 70-90 eFt
M2070W multi nyomtató 28 eFt
C460W multi nyomtató 48 eFtA készlet folyamatosan változik!
Szerver Hosting Debrecenben
-
-
Abri
senior tag
jó elektroműszerészt tud vki, aki jól és emberi áron dolgozik?
egy 2.1 es hangfal csatlakozóját kéne cserélni ill tápegységet megnézni
-
sNORh
addikt
Keresek Gamer Billt, valamint 1x4Gb DDR3 1333Mhz ramot
Valamint nincs esetleg valakinek garázsba pakolgatva Simson vagy babetta gyujtás?
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sto1911
veterán
válasz gtamate2 #63427 üzenetére
Gamer kabelrendezot nem vesztek hozza? A hulyenek is megeri!
-
adi mester
aktív tag
válasz adorjant #63414 üzenetére
Adorjant / Borosz:
Ha tudtok várni jövőhét elejéig, vagy a hét közepéig, a memória vásárlással, akkor tudok majd segíteni DDR2 memóriák ügyében nektek:1 GB DDR2 - 800: 2.200 Ft / db (Kingmax, Kingston HyperX)
2 GB DDR2 - 800: 4.500 Ft / db (Kingmax / Kingston / Adata / Apacer)Elméletileg újak lesznek, ennek ellenére használtként adom majd őket. 1x mindenképp tesztelni fogom az összeset, gar: 1 hónap
Addig is ízelítőnek:
1 GB DDR1 - 400 MHz: 3.000 Ft / db
2 GB DDR3 - 1333 MHz: 4.000 Ft (1 db lesz, de az új is lesz. )Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
lappy
őstag
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz adi mester #63431 üzenetére
Notiba valód nincsen? 2 gigás 800mhz ddr2?
-
Stylie
aktív tag
Eladó cuccok:
D-LINK DIR-300 router - 3K
THERMALTAKE VF6000BWS LANBOX Lite házikó, az egyik plexi repedt - 4KKérésre küldök képet
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
válasz Real Ghoost #63434 üzenetére
1 GB DDR2 - 800 MHz-esem lenne, asszem Hynix, de gondolom neked is 1 gigásod van Ha valakit érdekel a dolog, 2.000-ért vihető
2 GB-os ügyében körbe telefonálhatok, de nem lesz ilyen jó ára. Írj egy privit és ha tudok valami jót mondani, küldök egy válasz üzit.
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Bull Boss
őstag
Olcsó laptopot keresek.
-
izomhod
őstag
Jó estét!
LEVI'S farmert hol lehet jó áron kapni Debrecenben?
-
ProdyG
őstag
Egy héten belül kell műszaki vizsgára vinnem egy kocsit, ez lesz életem első ilyen akciója, és nem tudom hová menjek. az autóval semmi baj. az ár lenne az elsődleges szempont. 20 ezer alatt meg tudom úszni valahol ezt a dolgot?
tudtok ajánlani valami jó, olcsó helyet? olyan hely érdekelne, ahol maga a vizsga zajlik, nem pedig valaki elviszi a kocsit egy másik helyre. köszi -
ngabor2
nagyúr
LG G3 telefonja van esetleg valakinek?
-
gps76
őstag
Tudtok tanácsot adni(mivel nem vagyok képben már vagy 5 éve pc procikban,chipsetekben),meghalt az AMD RS780 chipsetes alaplapom a 7750-es procival.Mit érdemes venni ami kb. ugyanezt tudja csak modernebb verzióban,ddr3 ram-mal és jobb prociban lévő vga-val,mert külön vga nem kell,netre kell,youtube-ra
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz diablo1984 #63449 üzenetére
Köszi meglesem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest