Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
Pedig már kb 1 hónapja tudható volt hogy az universal megy, és még pár német adó ( Super rtl, Vox, 3sat)
Cserébe jön a Cool/Film+/RTL2 HD változata is, ha engem kérdeztek nem egy nagy deal, a német adókat én jóval többet néztem, most lehet tükröt felszerelni..[ Szerkesztve ]
-
birq
tag
Diginél hogy van ez az analóg/digitális dolog? azt néztem hogy a sport2 csak analógba van, abba viszont nincsenek hd adások. Vagy ha előfizetek akkor mindkettőt megkapom?
üdv: Attila
-
kungzi
veterán
Diginél nincs külön analóg és digitális! Ha van dvb-c tuner a tv-den, akkor digitálisban + HD-ban jönnek a csatik, ha nincs, akkor vagy beltérivel digitális + HD, vagy analóg.
Ha előfizetsz, akkor kapod a digitálist + analógot is, nem kell külön fizetni a digitális + HD csatikért.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz rabtibus #64955 üzenetére
Az új adók elvileg harmadikától lesznek, szerintem inkább köv. hét eleje a realitás.
birq: diginél nincs külön analóg és külön digitális csomag, hanem van egy adott díjcsomag azon belül van x analóg y digitális és ezen belül z HD adó. Megfelelő TV-ve vagyl set top box-szal tudod fogni a digitális adásokat is, nem csak az analógokat.
-
Dan-szan
senior tag
és a diginél hogyan tudok rögzíteni? A box (bár nekem a kártya is elég ) amit adnak ha jól tudom nem rögzítős a tvmen nincs usb csatlakozó csak hdmi,scart, mit kellene beszereznem?
BUÉK mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
func93
senior tag
Dolgozik valaki az EON-nál?
Dobjon már egy pü-t!"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
drater
tag
Keresek logitech driving force gt, Pro vagy g25 ös kormányt reális áron.
Akinek akad egy elfekvőben az dobjon egy Pü-t. -
-
rabtibus
tag
jól értelmezem, hogy ha a 4-es út ebesi végénél, az ondódi, vagy a balmazújvárosi úti felhajtónál megyek fel a debreceni elkerülőre és Józsa felé tartok, akkor ott fizetnem kell megyei matrica díjat ?! , mert ha igen akkor rendkívül "hasznos" hogy megépült, azért hogy elterelje a forgalmasabb utakról a forgalmat. HA ez tényleg így van akkor marad városi tesze-tosza közlekedés ... neszeneked "elkerülő" ...
-
őstag
Üdv mindenkinek.
Keresek:
- 1 Gb DDR3 RAM-ot (asztali gépbe)
- Q6600-as procitAjánlatokat privátban várok.
Köszönöm.
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Zola007
veterán
valami 8-9 mm átmérőjű tömör műanyag rudacskát.
A probléma részletesebben:
Egy üveg fürdőszobapolc műanyag csavarja adta meg magát és nem szabvány, úgyhogy önmetszően kell kivágnia magának majd a menetet, ha betekerem a helyére.
Mindegy miből van, csak ne hőre keményedő legyen és legyen olyan keménységű mint pl. a WC. ülőkéknek a műanyag csavarja.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mitulabattyi
aktív tag
B.Ú.É.K.!
Keresek Sony fényképezőgéphez USB-kábelt! (pl. DSC-W520, DSC-W710) -
rayoliviero
veterán
Videókártyát keresek 50-60000 Ft környékén.
-
mongo
tag
Lenne egy alaplap hibás Fujitsu-Siemens Lifebook C laptopom, német bill., merevlemez, akku, töltő nincs.
Sör/csoki ellenében elvihető![ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz rabtibus #64966 üzenetére
egyszerubb felsorolni, hogy hol nem kell fizetni:
2015. január 1-től mindössze az alábbi útszakaszokat lehet díjmentesen használni:
M31-es autópálya teljes szakasza
M0 autóút alábbi szakaszai:1. sz. főút és az M5 autópálya közötti szakasz
M4 autóút (4. sz. főút) és M3 közötti szakasz
Megyeri híd (11. sz. főút és a 2. sz. főút közötti szakasz)still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Stylie
aktív tag
Eladó cuccok:
Genuis multimédiás (ps2) billentyűzet - 1K - Kép
Quantum FX dvd olvasó/karaoke gép/retro konzol (Contra, Mario, stb ), egy kontrollerrel, a másik eltört sajnos, de bármilyen szabványos jó hozzá - 6K - Kép Kép
D-Link Dir300 router, dd-wrt firmware, nagyobb antenna - 2,5k - Kép
Moddolt HTPC gépház usb kijelzővel (LCDSmartie-vel vezérelhető), 350W LC power táppal, eleje kicsit csúnya - 5K - Kép Kép Kép Kép
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek, és BUÉK.
Eladó lenne pár cuccom, íme:
Medion Akoya P8610 - akár JÁTÉKRA is
További részletek: ITT!
Ár: 59.900. HUF
Hp Compaq 6715b - 2mag, jó akksi
Ár: 33.900. HUF
Dell Inspiron 9400 - 2 mag, 17" nagy felbontás
Ár: 31.900. HUF
Érdeklődni: 30/576 38 hatvan
Köszönöm!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
patex1983
őstag
Kellene egy kis help:
Mostanában vettem észre, hogy Win7 alatt, a Hálózat menüpontban megjelent egy új eszköz: TL-WR740N.
Típusszám alapján ez egy tp-link router, nekem nincs ilyenem. Az én routerem a TL-WR841N.
Rákattintva az idegen eszközre csak ennyit mond róla:Még annyi, hogy nem mindig látható ez az eszköz.
Hogy lehetne ezt kideríteni, hogy mi ez?
[ Szerkesztve ]
X
-
Salex1
őstag
Ha egy akku egyszer lemerül, normál üzemmód mellett (ilyen "hidegben" nehezen indít, a töltő 50%-ra írja a töltöttséget. Lehetséges, hogy egy töltés megoldja a problémát, vagy kezdjek el keresgélni akkut?
(60Ah, Ford Focus II) -
GIJoe
addikt
válasz patex1983 #64983 üzenetére
Szerintem lopják a neted, rákapcsoltak egy másik routert ami a tolvaj gépeinek továbbítja kvázi a neted. (szerintem) Válts wifi lejszót, WPA2 kódolást használj, és kapcsold ki a WPS azaz QSS pint!
A wnetwatcher.exe progival tudod scannelni a hálózatban lévő eszközöket.[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz zolikaDB #64934 üzenetére
Nekem is durván 10 másodperc A4-6300-zal.
Köszi.
Xmod-nak is, az precíz voltIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
rabtibus
tag
ónoseső jajdejó ...
-
-
PLaci58
addikt
válasz PLaci58 #64995 üzenetére
Inkább ez a verzió. A másik fizetős.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Borosz
őstag
Keresek 3M minőségű (vagy az) dupla oldalas öntapadós ragasztót. Bivalyerős kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest