Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti78

    őstag

    válasz ViragL #108697 üzenetére

    Amit mondasz, tök jól hangzik, de ha belegondolsz, évi 10 ezer km dízellel elég betegséggyanús. A női autók alacsony százaléka lehet jó ha belegondolunk. Kezdjük azzal, hogy az átlag nőnek az autó csak egy használati tárgy. Konkrétan szarik rá, szervízbe akkor viszi, ha nem indul. Olajat nem néz, hűtővizet se. Tankol bele 'osztjóvan. Sokat jár bevásárolni, ha nem ő a dodgemes, akkor mások. Bevásárlókocsik nyoma, kiborult tej, liszt. Ő nem fog kocsot mosni, mosatja a gépiben. Ha nagyon szükséges, konyhai papírtörlővel törli az ablakokat, a madárszart kaparja, de nem áztatja. Mert szarik rá. :D A kistáskájára jobban figyel mint az autójára. A váltót nem a helyére teszi, hanem odakúrja. Ez az átlag. A nagy többség.
    Az asszony sok tekintetben nem tartozik a nagy többséghez, tud parkolni, nem járatja 4 ezren a kocsit, még oda is figyel az autóra, de... a jobb lámpa kicsit kiesett, ragasztószalaggal rögzítette. Napi 100 km-t vezet, nem vennék tőle autót. :DD
    Persze sokan beszopják az orvos dumát, dízelautó napi 10x beindítva indításonként 5km az már simán kuka :D

    (#108705) mghltm Mindig az én autóm a legtisztább a parkolóban. A műszerfalról majdnem enni lehetne, mert a kocsiban se zabálás, se ivás nincs. Nemcsak takarítom, ápolóval is kezelem a belsejét (is) Hetente takarítom. Nem akarom eladni, de szeretem a kocsit, odafigyelek rá. Ellenben a motortér nem volt lemosva amikor megvettem, és nem is szándékozom ezt megtenni. :)

    [ Szerkesztve ]

    Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Új hozzászólás Aktív témák