- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Íróasztalt keresek normális állapotban, olcsón
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok Debrecenben, most költöztem ide egyetem miatt.
Tudtok valami jó boltot, lehet akár papír-írószer, százas, bármi ahol jó áron lehet kapni tollakat, ceruzákat, füzeteket, esetleg A3-as lapot?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
-
válasz Aryes #108506 üzenetére
A bekapcsoló gombnàl a gumi nincs meg hozzà,de egy ceruzàval,tollal vagy hasonló tárggyal bekapcsolható.
Meg eléggé leharcolt,de a kérdésedre válaszolva igen működik.Igen a maga idejében nagyon nagy szám volt.
Nézegettem hogy még most is elég jó pénzeket elkérnek értük.
-
Takarítottam odakint és van pàr dolgom amitől szabadulnék.
Van 51-es Simsonhoz 1db 50ccm-es hengerem,dugó,gyűrüvel,az egyik karbifelfogatáshoz a lyuk eltört.Ez kb 1000km-t ment újanon vettem.
Van 1db 60ccm-es henger dugó,gyűrüvel,a gyűrü az csörög de ez is jó.Ez 6-7 ezret ment kb.
Van egy 16N1-es karbi is......Van egy hamuporszívó is dobozában,papirjaival 6-7 hónapja vásárolt.
4 magos Dell XPS420 PC,elég jól fel volt tuningolva,de kiszedegettem az alkatrészeket és most jóformán alap cuccok vannak benne,üzemképes,próbaverziós win7-el.
2 magos PC ez is 775- ös,alap cuccokkal.
PS3-as Metal Gear Solid3.
PS4-es Fifa15.
Kérésre bövebb infó privátban.
Cserébe elfogadok netezős laptopot, PS1,PS2,PS4 eredeti játékokat,eredeti DVD filmeket,tartozékokat gépeket,barkács gépet,szerszámot......
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
-
válasz Zola007 #108512 üzenetére
Mondom,mondom,amire eddig rákérdeztek és ingyen adtam,szinte mindennek meg van már a gazdája,sőt ha lenne néhány dologból 2-3 esetleg 4 db azt is elvinnék.
Viszont amiért pénzt merészeltem kérni azt még senki nem foglalózta le,pedig az új ár töredékéért adom,sőt a használtnak is kevesebb mint feléért.
Hamuporszívóra is rákérdeztek,mondom 2000ft,nem jött válasz, érdeklődtek a karbi után,mondom vigye ingyen mert alapjárati csavar nem gyári,megköszönte hogy elfogadja, erre kérdezi a 2 hengert is mondom a 2 db 3500ft,vagyis kérdeztem,erre már nem válaszolt.
Magyarország így szeretlek.
[ Szerkesztve ]
-
Ja a Simson cuccokra visszatérve, van egy elég jó állapotú VRezo is ami kb 3 éves.
-
-
copass
veterán
sziasztok
keresnék kicsi színes tévéket. (scart, rca av bemenettel)
esetleg tudnátok hogy hol tudnék venni a városban? zsibit kizárnám, megbízható használt cuccos bolt?
köszi mindenkinek az ötleteket."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Zola007
veterán
válasz perge666 #108513 üzenetére
Mióta tőlem facebookon megkérdezte egy csaj, hogy azért hirdetem-e ingyen a régi memóriakártyát, mert így akarok ismerkedni, azóta csak ide rakok be ingyen cuccokat.
Ami itt nem megy el, azt az A.K.S.D alapítványnak adományozom
A kedvencem mikor ingyen hirdettem egy horgászbotot, nem kellett senkinek, 1 hónap alatt 1 srác hívott, hogy el tudnám-e neki vinni neki XY helyre 'Háde
Meghirdettem 1000 Ft-ért, másnap elvittékMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hentes555
senior tag
Zola, HUTCDB: Köszönöm a válaszokat
Aryes: Nem néztem még ott, csak a szalkai tescoban, de szétnézek majd itt is, köszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Laraxior
titán
válasz dudikpal #108521 üzenetére
Ilyen fotósorozatom nekem is van... csak ott engem szedtek ki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
válasz zolko74 #108458 üzenetére
Ha esetleg még aktuális:
Én megnézném a kisebb trans cégeket is,amik nem csak csomagszállítás-kézbesítéssel foglalkoznak. Pl én is egy hasonló "kis" cégnél vagyok,kisautóval szállítok. Ha fix a fuvar nem biztos hogy nem vállalják,és sokkal biztonságosabb a szállítás,mert a sofőr nem 50-60 címet visz ki naponta.[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Sziasztok!
Lenne valakinek kölcsön egy baltája, vagy fejszéje mára?
Tudom szerszámot nem illik kölcsön kérni, de szükséghelyzet állt elő... -
arpeen2
senior tag
Van itt olyan szaki, aki egy ASUS kijelzőt ki tud cserélni, ahogy a videón van ?
-
Zola007
veterán
szárítógépből most mi ajánlott?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Davetim
tag
SOS keresek telekomos vagy független lehetőleg butatelefont jó akksival. Ajánlatok privátban.
-
-
bul07
nagyúr
válasz Davetim #108535 üzenetére
Tesco-ba be veszel egy vodás telefont 3e Ft-ért és meg is vagy , mert független telefont adnak
Igaz olyan amilyen de új telefon
NAVON Mizu BT60 vettem 3100Ft-ért vagy két hónapja [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Borosz
őstag
Eladó:
19" Samsung LCD monitor (fekete)
17" Fujitsu (fehér - külső tápos, régebbi típus)
17" Fujitsu (fekete)
Mindháromnak szép képe van, gyak. hibátlanul működnek, külsőleg is rendben vannak.
5K a három
2x2GB SO-DIMM DDR3-1333 Hynix modul - 4KVennék:
használt mosogatógépet. BOSCH érdekel elsősorban.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zola007 #108534 üzenetére
Nekunk AEG van.
2 eve volt a csucsmodell, kb. 200e volt.
Funkcionalitasa hibatlan, profin szarit, viszont picit zajos, de allitolag minden szaritogep zajos, hiszen a cipzarak, csatok, gombok a lassu, es viztelen (hangelnyeles nelkuli) mozgas miatt, nagyobb zajt keltenek, mint a mosogepben.
En egyebkent jobban ajanlom a Bosch termekeket, szerintem jobbak barmely markanal. (Kiveve a mile, es a tarsmarka a siemens, ami detto ugyanaz, mint a bosch.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Üdv.
Letöltötten egy Linux disztrót az egyik gépre Zorin OS9-et.
Minden frankón működik,viszont annyi a bibi hogy képernyőfelbontás csak 800X600 és 1366X768 közül lehet választani így az 1280X1024-es monitoromon jobboldalt van egy 2-3 centis fekete csík hosszában kihasználatlanul.
Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?
Azt írja a gép hogy ismeretlen kijelző.
Youtube videók mennek frankón FullHD-ba de a fekete csík ott van.
Amikor kapcsol befelé a gép akkor a Biosnál és a kék betöltőképernyőnél az egész monitor működik,nincs fekete csík. -
-
Salex1
őstag
Érdekel valakit egy forgatható IP kamera, leginkább alkatrésznek, vagy kísérletezésre. Legutóbb még működött, de rendszeresen lefagyott és pár újraindítás után lehetett csak használni. Most még kipróbálni sem tudom, mert nincs meg a tápja. 1000Ft-ért odaadom.
19"-os Samsung monitor (4:3) 5000Ft.
Továbbá lenne 1-2 m3 ingyenesen elvihető termőföldem.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Először is elnézést hogy nem a megfelelő topikba írok!
Szóval fordító alkalmazást szeretnék telepíteni ha lehetséges,magyar-angol,és magyar-német nyelvek lennének nagyon fontosak. Nem írásban hanem szóban kellene fordítani. Van erre megfelelő program? Vagy ezt a google fordító megoldja? Nem profi fordítás kell,csak hogy meg tudjam értetni magam pl rendőrrel,vámossal vagy bárkivel külföldön.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.