Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
válasz #05304832 #109698 üzenetére
Tip-Top a Füredi Utca 44 alatt, ott a felsoroltak közül válogathatsz készletről.
¯\_(ツ)_/¯
-
sirály69
őstag
Hol tudok bútorba(heverő) tekercsrugót venni. A nyitómechanikába kellene...
Szerver Hosting Debrecenben
-
mamusz11
tag
Üdv!
Valakinek van e valamiylen tapasztalata alár személyes akár ismerősön keresztül a Transcosmos -ról?
Support melójuk érdekelne...Csak előtte véleményeket meghallgatnék.Learning never exhausts the mind!
-
-
Gyurike
tag
Új, bontatlan 3TB-os WD My Cloud NAS eladó:
[link]Csere is érdekel!
-
törölt tag
válasz #05304832 #109700 üzenetére
Tapasztalat alapján javaslom.
Több mint 10 évig használtam naponta építési napló, munkalap, stb írásra. Azaz napi 6-8 A4 oldalnyi anyag, mellette jegyzetek, skiccek, megrendelőlap, meg ilyesmik.
Civilben a mai napig használom, de melóban mióta új fénymásoló van azóta nem oda nem jó. (Olyan viccesen lett beállítva, hogy csak a sötét tintájú tollakkal írt szöveget lehet vele másolni.) -
patex1983
őstag
Debreceni albérleteket hol, milyen médiákban érdemes keresni?
X
-
Borosz
őstag
..csak most olvasom a reklámos témát. A PH!-n elhanyagolható (és nem mellesleg kultúrált, valós cégek általi stb.) reklámmennyiség van. Nem a sok f@asság, hogy "45 perc alatt fojékonny angól" és "edd meg ezt a hányadék állagú cuccost és meggyógyulol" meg hasonlók.
-
törölt tag
válasz #05304832 #109712 üzenetére
Van belőle sima, meg gél. Nekem a gél írásképe olyan nem tollas, inkább filctollra emlékeztet. Viszont kényelmesebb vele írni, és ahogy megtapasztaltam a fagyveszélyt is jobban tolerálja. De nekem akkor is az olcsóbb sima betét jött be.
Viszont arra figyelni kell, hogy van több vonalvastagságú belőle. F M mint a filctollnál, de mindegyik tudja a 3000m íráshosszt.
Mióta e-építési napló van, azóta nem írok annyit, szóval nem tudom mennyi most egy betét. Az 1500 tényleg nem kevés, (weben most gyors nézelődés: 1280Ft, az sem kevés) amikor utoljára vettem akkor 750 volt a sima, meg 1000 a gél. Akkor vettem hármat, még az utolsót használom.[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
-
Adonimus
senior tag
Eladó holmim:
FSP NANO 800 szünetmentes tápegység (új, patika állapotban)
Logitech Z906 Control pod próbagarral
Végül van itt egy Bluetooth-os, USB-s, MP3-as Samsung hifi nagyon komoly hanggal, Debrecen közeli PH-soknak 25.000ft-ért vihető!
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
adorjant
őstag
AMD műanyag procitokot keresek 1-2 darabot
-
BLeP_i
tag
válasz patex1983 #109709 üzenetére
Én ezt ismerem, ami egész nagy:
https://www.facebook.com/groups/alberlet/http://vister.hu
-
rayoliviero
veterán
-
Antimatrix
senior tag
Eladó:
Brother HL-5350DN nyomtató - jót és sokat nyomtatóknak - 24,5k
Toner: Tn-3280 -s 8k kapacitással
Hivatalosan beszerezhető: 8960Ft személyes átvételkor
+990Ft postával
Jól látja: 1,1 Ft/lap költséged van - Így már gazdaságos nyomtatniAngol / English leirás: [Link]
Link és ára: [Link]
Hálózati (RJ-45), USB, Párhuzamos (LPT)
Felbontás: 1200x1200 dpi
Első nyomat ideje:9 mp
Toner töltöttsége: Töltött
Duplex nyomtatás: beépített
Lapadagoló kapacitás: 250 lap
2. lapadagoló kapacitás: 250 lap
Processzor: - 300 MHz
Memória mérete: - 32 MB
Max. havi terhelhetőség: 30000 oldal
Támogatott op. rendszer:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Linux, Mac OSGARANCIA : - 180nap garancia
nyomtató, hibátlan eladó.
Tökéletes állapot, profi minőség, szépen dolgozik, nyomtat.Átvétel személyesen Debrecenben
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
qfm
őstag
25 év alatti, OKJ végzettséggel és programozási ismerettel rendelkező munkatársat keresnek egyik ismerős cégnél. Feltétel, hogy ne legyen nappali egyetemi jogviszonya, levelező nem probléma. Ha valaki magára ismer, vagy tud ideális jelentkezőt, írjon egy üzenetet.
Köszönöm
-
vricsi78
csendes tag
Üdv.
Egy kis pontosítás az előző hirdetésemhez:
Eladó lenne egy Asrock H81M-VG4 R2.0 alaplap.
Doboz, telepítő Cd, hátlap van hozzá.
Bővebb infó: Asrock H81M-VG4 R2.0
Debrecenben átvehető.
Ára: 6000 Ft -
Zoja™
őstag
Valakinek nincs esetleg egy régi asztali vékony kliense?
Igazából csak maga a ház kellene, esetleg ha van benne előlapi usb panel, az maradhatna. -
Borosz
őstag
Eladó
Prestigio Muze C3 - 10K
Alcatel Pixi 4 (6") - 18K
Függetlenek, szép állapotúak. Jelenleg Miskolcon vannak. A bátyámé mindkettő. Pixi-n üvegfólia és két tok van hozzá. -
Zola007
veterán
ilyesmi menet/csavarrögzítő ragasztót használ valaki? [link]
helyettesíthető sima ragasztóval vagy inkább vegyek?
neten 300 pénz a Mannol, ilyesmi áron kapni valahol
Loctite-ot láttam 2e Forintért, de gondolom évi 2x használatra elég nekem a Mannol is[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Borosz
őstag
-
MarKoo
addikt
Jó kézügyességgel rendelkező, dolgozni akaró, férfi munkaerőt keresünk hosszú távra. Munkavégzés helye Debrecenben, könnyű fizikai munka. Legyél megbízható.
Jelentkezni: debavill@gmail.comhttps://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
zeon.hu
nagyúr
Egyetemista, végzős közeli fogorvost nem tud valaki ajánlani?
Olyat, aki gyakorlásképpen végzi a kezeléseket.
(Sajnos elég lesz a fogtechnikust kifizetnem és már eleve többe vannak a baleset utáni műtétek, mint ami valaha is lett volna rá.)#?*@&!
-
adorjant
őstag
Gigabyte RX460 vga kártya eladó!
Júniusi vétel,szóval bőven van még rá garancia
1050 ti-1060 csere érdekel.30000ft
-
diablo1984
veterán
-
Zola007
veterán
válasz zeon.hu #109738 üzenetére
rayolivero, aka. Gazsi
diablo1984: akkor veszek mannolt, háztájiba jo lesz annyiert
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
diablo1984
veterán
válasz Zola007 #109740 üzenetére
Annyièrt baráti, biztosan jó, fèkalkatrèszekhez, tárgyák, görgők csavarjainak rögzítèsèhez mindenkèpp kell, ezzel nem lazul le a csavar, nem lesz gebasz. Èn sem tudtam, hogy mennyi helyen kell a kocsiban, amelyik csavar vègèn ilyen kèkes cucc van, az mind ezzel volt bekenve, sokan lespórolják, mert meghúzzák a csavart szemgúvvadásig, utána meg a rezgèstől visszalazul, csak ciki, ha èpp egy vezèrlès görgője lazul le....
-
zeon.hu
nagyúr
-
Atomantiii
addikt
Szokott járni valaki reggel 7 előtt Mikerpércs felől az útépítésnél? A fél pályás útlezárást érdemes elkerülni?
-
Borosz
őstag
Érdekel valakit egy makulátlan Fujitsu Lifebook E8110? Magyar Bill.T2300.512mb ram ami bővíthető. 1024x768 LCD. 80gb Sata hdd. Akku még bír egy keveset. Töltővel. PÜ
[ Szerkesztve ]
-
dew28
aktív tag
válasz Atomantiii #109745 üzenetére
fel8kor kb 10 percet kellett varni, 7 elott annyit sem
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Szerintetek, ha egy TV jack-hangkimenete zúg, akkor lehet vele valamit csinálni? A saját hangszóró szól (csak rosszul). Most vettem hozzá egy hangfalat, de nagyon zavaróan zúg (próbáltam másikkal is, az is zúg)
-
mezis
félisten
válasz Salex1 #109749 üzenetére
Először a földhurkot kell megszüntetni. Ha nem segít, akkor optikai kapcsolat.
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest