Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Šolaire #2361 üzenetére

    Fú a dark set azt nem könnyű megszerezni, ahhoz pvp-zni kell asszem. 1-ben könnyű set amit sokat használtam az az volt amit a nagy lávaboss mögötti oltáron lehet találni. Baromi jól néz ki, olyan mint egy dementor :) és a tűz meg méregellenállása a legmagasabb az összes közül, ami szinte mindenhol jól jön.

    Vicces am, hogy a lávabosst mindkét végigjátszásnál sikerült úgy megölni, hogy visszaszaladtam a ködkapuhoz ő meg utánamugrott és lezuhant a szakadékba :) Most nemtudom, hogy ez ennyire easy taktika vagy csak mákom volt, hogy mindkétszer beadta azt az ugrását...

    A poise nem olvastam még róla miért lenne rossz a 3-ban. Hiába vagy full páncélban ugyanúgy megrogysz ha megütnek? Az armor részére meg hát lemertem volna fogadni, valahogy már a bloodbornos engine-jéből látszik, hogy nem arra van tervezve, hogy megkülönböztessen különböző páncélokat. BB-ben is full csak a kinézete miatt volt érdemes viselni bármelyiket. Én azt gondolom, hogy mivel az egész engine át lette emelve a bb-ből ezt az egész poise-armor részét a dolognak hagyták ugyan úgy ahogy ott volt, azaz nem releváns.

    2-ben a Faaram set nagyon jó. Nem egy asztalterítő persze, de azért elég könnyű és baromi jól néz ki. Full Faaram + Claymore + valami greatshield és simán 50% alatt vagyok, ami itt már olyan mint az 1-ben a fast roll.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák