Új hozzászólás Aktív témák

  • kispalsz

    tag

    Sziasztok!

    Dacia Jogger LPG 7 személyes 2022 év végi vásárlás, nem extrem kivitelű autónk van. Van benne már színes fejegység, de még nem a navigációs.
    Navigációt úgy tudok indítani, hogy kábellel összekötöm a telefont az autó egyetlen USB portjával a navi mellett balra és akkor megjelenik az Android Auto ikon a fejegységen. ( ha jól tudom nekem olyan verzióm van, amibe épp nem volt elérhető csak a vezetékes android auto)

    Az elsődleges telómon az USB csati kicsit kontaktos, sokszor nem is kapcsolódik emiatt. ( biztos, hogy a telefon usb csatija a jó, mert másik telóval nincs ilyen gond).

    Szeretném valami kütyüvel megoldani, hogy ne kelljen vezetékkel összekötni a kocsit a telóval. android auto wireless-t használnék. Teló Samsung S9+. A telefon tud 5 GHz-et.

    Miilyen kütyüket ajánlotok erre, kinek melyik vált be. Jó lenne a kütyüt nem a műszerfalon, hanem a sebváltó előtt tárolni abban a mini rekeszszerűségben.

    Más:
    Belső világítás nagyon hamar lekapcsol. Ki sem tudom venni a 3 gyereket a gyerekülésekből, és máris lekapcsolódott. Csomagok kipakolásáról nem is beszélve. Nincs erre valami állítási lehetőség. Elég nevetséges, hogy zseblámpával kutakodok a sötét autóban :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák