Új hozzászólás Aktív témák

  • mvkly

    senior tag

    válasz proci985 #32669 üzenetére

    Melee buildet sose próbáltam, távol áll tőlem ez a "mindenkihez külön-külön odafutok egy pofonért" stílus. Olyan esetlegesnek tűnik, persze gameplayben nagyon aszó, főleg egy kereznikovval, de arról meg ez jut eszembe: [link] Hülyén hangzik, de picit cheat nekem :)

    Úgy hallottam, az okosfegyverek a végére tényleg azok lesznek, de addig... vagy idegesítően pontatlanok vagy túlságosan könnyítenek a harcokon. A géppuskák elég bénák (piszok lassúak) már az elején is, a géppisztolyt meg 1.3 után nagyon lenerfelték, ha nem csal meg az emlékezetem. A pisztoly/revolver szerintem a legoptimalizáltabb, épp annyira bünteti a rossz használatot, mint amennyire jutalmazza a pontosat.

    Viszont shotiból hamar esnek a jók, aztán a még jobbak, nekem ez megy melee helyett. Precíziósból detto gyorsan jön baba darab (+ugye a widow egy relatív korai küldetés jutalmaként). Erre a villám perkek (amik elvileg csak techfegyverekre hathatnának, szóval wtf), a 3 gránát és kész.

    Így belegondolva mák, hogy a fenti 2 fajta ennyire hatékony, különben az egész felhozatal elég gyengus lenne egy rush gunplay-hez.

Új hozzászólás Aktív témák