Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz WATERDACA #25810 üzenetére

    Azért nem mindenkinek lett szebb a grafika, sőt. Ha olvasol pár fórumbejegyzést és itt is visszább pörgetsz, a teljesítménynövelést úgy oldották meg, hogy a LOD-ot és rengeteg tárgy textúráját lebutították. Szóval egyik ujjadat szabadon hagyták, másikba beleharaptak megint.

    Köszönd meg a sok (már bocsánat, de nincs jobb szó rá) rinyálógépnek, akik felhúzták Psycho szintre a grafikát, majd teliszájjal fröcsögtek a Youtube-on, Twitteren és különböző szabadon választott fórumokon, hogy milyen sz@rul fut a CP2077.

    A textúra butítást nem vettem észre egyébként, a LOD változásokról csak olvastam, mivel nem gyári LOD van a játékban nálam.

    Én az összes grafikai opciót végigpróbálgattam, nem tudtam úgy belőni, hogy megmaradjon a grafikai minőség, akár az FPS romlására is.

    Nálam az RT változások miatt az FPS romlás mindenképpen adott, de mivel a DLSS is fejlődött, én inkább pozitív változást vettem észre grafikai minőség terén, eltűnt egy jó pár DLSS-ből fakadó artifact. Igaz hülyére van modolva a játék nálam, különféle textúra modok és LOD modoknak hála. FPS terén némi áldozat van, de miután én amúgy sem tartozom a "120 FPS alatt nincs élet" egyház követői közé, ezért nem okoz komoly lelki problémákat...

    A LOD és más beállítások terén vannak megfelelő [LOD addonok] , lehet játszani velük, tehát a játékmotor tudja ezeket, nem ott van a gond.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák