Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiss_R

    tag

    Én is elővettem így egy év után a játékot, ezúttal szeretném maxolni a karaktert, és megcsinálni az összes küldit. Korábban csak 100 órát toltam bele... Egyelőre ott tartok 15 óra után, hogy Watson vesztegzárja elmúlt.
    Még mindig kegyetlenül erős az atmoszférája (zenei anyag továbbra is ütős, ez is elképesztően hangulatos: [link] ), élmény ebben a városban virtuálisan mászkálni, újra és újra visszatérni. Legszívesebben már csomagolnék, hogy egy ilyen (amúgy rettenetes, lélekölő) helyre költözzek. :DDD
    GTAV-s összehasonlításhoz én is hozzáteszem, össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Nyilván eltelt köztük sok év, meg más műfaj, de nincs egy ligában a két város. LS NC mellett csak egy kietlen, üres, néptelen falucska. Teljesen más szint a két helyszín.
    Jó ez a sok újdonság és jóság is. Az autóvezetést továbbra sem tudom megszokni belső nézetből, pedig klasszisokkal jobb lett a megemelt kamera pozícióval. Még mindig alig látni, és nagyon zsúfoltak, szűkek az utcák. Rendőrautónál még ott van a rács is a szélvédőn, csak hogy kicsit érdekesebb legyen. Az ellen is sokkal táposabb és/vagy taktikusabb lett, úgy leradíroz egy random bandatag is egy pillanat alatt, mint a huzat (very hardon játszok).
    Korábban full netrunnert csináltam (az olyan lvl30 környékén már elpusztíthatatlan volt very hardon), most megnézem, mit tud egy tech-cold blood gunslinger, a Lizzy pisztolyhoz építem fel.

Új hozzászólás Aktív témák