Új hozzászólás Aktív témák

  • skL86

    tag

    válasz I Am^^ #68217 üzenetére

    Ezzel a játékkal az égvilágon semmi gond nincsen, csupán sok ember képtelen elviselni, hogy vannak nála ügyesebbek is, mert éretlen személyiségek, van aki az életkoránál fogva, van akinek egyszerűen csak a személyiségfejlődése megrekedt, ez persze csak az én véleményem.

    Néha én is látok csalókat, de nem állok le siránkozni, mert pont sz*rt se érek el vele, az az ő baja, hogy csal, nem az enyém. Ha annyira nyilvánvaló, hogy visszajátszás nélkül megmondom biztosra, hogy csal, akkor úgyis lebukik rövidesen (nyilván én is reportolom), ha meg csak találgatok, akkor lehet, hogy tévedek.

    Két hónapos ESEA után visszatértem MM-ezni, mert most nincs túl sok időm játszani, és cirka tucatnyi meccs után visszadobott LEM-be, úgy kb. 20 meccs alatt nem tűnt fel egyetlen olyan játékos sem, aki csalt volna.
    Igen, biztos volt ezen a 20 meccsen pár csaló, de mivel nem csinált semmi olyat, amit szerintem bárki ezen a rankon lévő játékos megcsinál egy jobb pillanatában, így semmilyen szinten sem akadályozott az élvezetes játékban, fogalmam nincs miből tudja levenni minden tucatjátékos pár jó megmozdulásból, hogy csal valaki.

    Arról nem beszélve, hogy ezen a 20 meccsen rám is mondták párszor, hogy csalok, pedig általában lemutelom az ellenfelet, és csak akkor kapcsolom vissza mikor nagyon jól megy, és kíváncsi vagyok a sok hülyére, aki lecsalózik:).

    Szeretném zárójelben megjegyezni, hogy ez a csaló kiabálás nem skillhez kötött természetesen, Piki, mikor a legjobb magyar játékosnak tartották, sokat játszott a barátnőjével source public szerveren, szinte állandóan lecsalózott többek között engem is, de gyakorlatilag mindenkit aki több alkalommal lelőtte, és még nem ismerte..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák